AUDIENT iD44 MKII Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AUDIENT iD44 MKII Аудіоінтерфейс

Аудиоинтерфейс USB-С, 20 входов/24 выхода, конвертор 24-бит/96кГц, 4 предусилителя, 20 Гц - 22 кГц, блок питания, ПО в комплекте.
21 470 грн. (з податком) 21 470 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості Audient iD44 MKII: 4 мікрофонних передпідсилювачі консолі Audient класу А; Провідні в своєму класі АЦ/ЦА звукові перетворювачі; 2 входи та виходи ADAT для цифрового розширення; 2 дискретних інструментальних входи JFET; 2 повністю балансні інсерти; 1 незалежний вихід для навушників; 1 незалежний подвійний вихід для навушників; Виходи для головних та альтернативних моніторів; Loop-back; ScrollControl; 3 функціональні клавіші, для кастомного призначення самим користувачем; Спеціальні елементи керування зворотним зв'язком (Talkback), Dim та Cut контроль; Фантомне живлення +48В, Pad та HPF перемикачі; DSP-мікшер з наднизькою затримкою; Word Clock; Автономний режим; Сумісний із USB 2.0; 24 біт/96 кГц; Цільнометалевий корпус; Вимикач живлення; Безкоштовне програмне забезпечення + плагіни.

Audient iD44 (MKII) тепер також має переваги Loop-back функції, тому користувачі мають можливість записувати аудіо з кількох програм на комп’ютері одночасно з мікрофонами.

Наявність подвійного підсилювача для навушників, включно з 1/4" роз’ємом та міні-роз’ємом, означає, що цілих три комплекти навушників можна під’єднати одночасно, а зміни в суцільнометалевій конструкції пристрою завершують ключові оновлення.

Показник КНС + Ш (Коефіцієнт нелінійних спотворень + шум) для АЦП демонструє покращення на цілих 9 дБ, що є вражаючим кроком у підвищенні звукової продуктивності на iD44 (MKII).

233720

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.