PRESONUS AudioBox USB 96 25th Anniversary Edition Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1 406 грн.

PRESONUS AudioBox USB 96 25th Anniversary Edition Аудіоінтерфейс

Аудиоинтерфейс USB 2.0, 2 входа, 2 выхода, 96 кГц, выход для наушников, ПО: Studio One Artist – 25th Anniversary Edition
4 370 грн. (з податком) 5 776 грн. - 1 406 грн. 4 370 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

В рамках святкування 25-річчя розробки та виробництва інноваційних високоякісних пристроїв для запису і відтворення PreSonus випустили спеціальну ювілейну версію популярного аудіоінтерфейсу AudioBox USB 96. Нова версія цього вже класичного аудіоінтерфейсу з 2 входами/2 виходами записує в якості до 24-біт/96 кГц і, завдяки новому стильному корпусу чорного кольору, виглядає так само круто, як і звучить.

PRESONUS AudioBox USB 96 25th Anniversary Edition, зручний для подорожей з живленням через USB, надає 2 мікрофонні/інструментальні комбо-входи на передній панелі з мікрофонними передпідсилювачами класу А, що ідеально підходить для співаків/сонґрайтерів, подкастерів, стрімінгу та роботи з гітарою або бас-гітарою. Регулятор Mixer дозволяє контролювати рівень між вхідним сигналом і комп'ютерним відтворенням без дратівливих затримок. Ви також отримаєте пару балансних лінійних виходів, ультрагучний, кришталево чистий вихід на навушники та вхід/вихід MIDI. А завдяки міцному сталевому корпусу PRESONUS AudioBox USB 96 25th Anniversary Edition витримує серйозні навантаження.

Якщо вам потрібен простий у використанні інтерфейс для запису в домашніх умовах, стрімінгу та подкастингу або ви хочете покращити якість аудіо у відео-конференціях, PRESONUS AudioBox USB 96 25th Anniversary Edition дасть високоточне звучання в міцному корпусі з живленням по USB. Цей прекрасний напарник для будь-якого програмного забезпечення для запису поставляється з найновішою програмою для запису та продакшну Studio One 5 Artist і останньою версією Studio Magic Suite від PreSonus, щоб надати повне рішення для запису.

230840

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.