YAMAHA AG08 (White) Аудіоінтерфейс (AG08 W)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA AG08 (White) Аудіоінтерфейс (AG08 W)

37 191 грн. (з податком) 37 191 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Будучи флагманською моделлю другої генерації стрімінгових мікшерів Yamaha серії AG, консоль AG08 поєднує в собі всі основні переваги своїх попередників із різноманітним вибором практичних нових функцій, щоб надати вам потужну універсальну станцію потокової трансляції. 

 

Завдяки інтеграції більш гнучких параметрів маршрутизації вводу/виводу та USB, розширеної функціональності ножного перемикача, а також додаткових ефектів DSP і вдосконаленої внутрішньої схеми для кращого в своєму класі звучання, AG08 здатна не лише забезпечити неймовірну якість звучання у додатках для потокового передавання, але також стане ідеальним засобом для домашньої студії та створення аудіо контенту в автономному режимі. Трансляції розмов, ігор, створення ASMR відео, переозвучення, або запис музичних інструментів та вокалу (навіть у масштабі повномасштабного вар’єте) - інтерфейс AG08 легко впорається з цими завданнями, та забезпечить найвищу якість звучання!

Два входи для конденсаторного мікрофона та два виходи для навушників

Подібно до AG06MK2, обидва мікрофонні канали AG08 оснащені фантомним живленням для підтримки конденсаторних мікрофонів, які користуються популярністю серед музикантів і творців діалогового контенту за їх виняткову чутливість і точність. Ви також можете панорамувати сигнал ліворуч і праворуч за допомогою спеціального додатку AG08 Controller для будь-яких стереомікрофонів, включаючи мікрофони ASMR.

Крім того, на панелі AG08 є два незалежних моніторних канали для навушників, що ідеально підійде для додатків, де двоє людей транслюють розмову або де хтось інший, крім виконавців, керує звуком.

Три фейдери, які можна призначати, та гнучка маршрутизація сигналів

Сигнал що отримується з кількох додатків на ПК, підключеному через USB, або аналогових лінійних входів можна індивідуально призначити на 3/4, 5/6 або 7/8 канали AG08, що дозволяє інтуїтивно змішувати їх за допомогою фізичного керування фейдерами. І навпаки, три міксованих USB-виходи від AG08 можна індивідуально призначити різним програмам на ПК через USB-з’єднання.

 

Поєднання цих функцій полегшує роботу та дозволяє реагувати більш гнучко в режимі реального часу, наприклад, обмінюватися оптимально змішаним аудіо з партнерами по чату або слухачами під час голосових чатів і потокових трансляцій.

Більше того, для додатків із підтримкою ASIO, таких як програмне забезпечення DAW (аудіоредактори та секвенсори), прямий (direct) вихід із кожного вхідного каналу (канали 1, 2, 3/4, 5/6 та 7/8) і три міксовані канали можуть використовуватися паралельно, що дозволяє здійснювати багатоканальний запис навіть під час прямих трансляцій.

Чотири кнопки попередньо встановлених ефектів

Чотири кнопки попередньо встановлених ефектів у нижній лівій частині консолі AG08 дозволяють легко перемикатися між попередньо налаштованими ефектами для першого каналу. Це дає користувачам універсальний контроль у режимі реального часу, щоб додати потрібну кількість ефектів, включаючи нову функцію зміни голосу, зокрема під час озвучування та виступів.

П'ять ефектів DSP з нульовою затримкою

AG08 оснащений високоякісними ефектами для забарвлення, корекції або покращення сигналів вокалу та музичних інструментів. Усі ефекти, згруповані в п’ять категорій, та обробляються вбудованим DSP, тому немає жодної затримки та впливу на обробку ПК. Параметри кожного ефекту DSP можна встановити в безкоштовному додатку AG08 Controller.

Зміна голосу (CH1) / Симулятор гітарного підсилювача (CH2)

Перший канал (CH1) отримав абсолютно новий ефект зміни голосу, який може перетворити ваш голос на голос іншої статі, робота тощо, тоді як другий канал (CH2) пропонує симулятор гітарного підсилювача для більш автентичного звучання гітари чи баса. Разом з компресором (Comp), еквалайзером (EQ), ревербератором (Reverb) і нещодавно доданим ефектом затримки (Delay), ці ефекти можуть бути незалежно встановлені для кожного каналу, дозволяючи вам вибрати оптимальне налаштування для кожного.

Пріоритетний дакер

Функція Ducker може використовуватися для автоматичного послаблення звуку відтворення каналів 3/4, 5/6 і 7/8 відносно аудіовходу з каналів 1 і 2, тому ви можете легко налаштувати систему потокового передавання, де сигнали каналів 1 і 2 завжди чітко чутні.

Максимайзер

Нарешті, Maximizer - це проста, але потужна функція мастерингу, яка може підвищити рівень вашого міксу для додаткової досконалості та професіоналізму, а також послабити пікові сигнали, щоб надати вашим слухачам і глядачам більш комфортне та приємне звучання.

Шість звукових педів

AG08 оснащений шістьма звуковими педами що налаштовуються, які дозволяють легко додавати звукові ефекти (семпли) в реальному часі, щоб оживити ваші трансляції. Використовуючи спеціальну програму «AG08 Controller», ви можете просто перетягувати існуючі звукові файли та призначати їх на певний пед або записувати власні семпли через входи AG08 і обрізати їх до потрібної довжини в додатку.

Зручний блок живлення

В комплекті з AG08 постачається фірмовий адаптер живлення PA-150B для більш стабільної роботи та для більш широкого спектру застосування. Також інтерфейс може отримувати живлення через шину USB.

Потужне програмне забезпечення в комплекті

AG08 постачається в комплекті з програмним забезпеченням Cubase AI для виробництва музики, а також WaveLab Cast для створення та редагування аудіо. AG08 також сумісний з програмою Cubasis LE для пристроїв iOS, які безкоштовно доступні від Yamaha і Steinberg щоб надихнути вас на створення аудіоконтенту.

8-канальний мікшер для прямих трансляцій з аудіоінтерфейсом USB і семплером

  • Фантомне живлення +48 В на входах CH1 та CH12 для конденсаторних мікрофонів або DI-боксів
  • Високоімпедансний Hi-Z вхід для гітар на каналі CH2
  • Чотири кнопки попередньо налаштованих ефектів для каналу CH1
  • Три стереовходи з фейдерами, що призначаються + перемикання джерела вхідного сигналу LINE/USB
  • 4-контактний мініджек вхід/вихід (TRRS) на каналі CH7/8
  • Балансні виходи MONITOR (XLR + TRS) та MIX (TRS)
  • Шість звукових педів запускають аудіосемпли в режимі реального часу, щоб додати кольору до прямих трансляцій
  • Покращена внутрішня схема забезпечує найвищу якість звучання в серії AG
  • 24-біт, 48 кГц багатоканальний запис і відтворення аудіо (співіснування ASIO і WDM)
  • Гнучкі входи та виходи, ідеальні для прямих трансляцій
  • Ефекти DSP (Voice Changer, Amp Simulator, Comp, EQ, Reverb, Delay, Ducker, Maximizer)
  • Додаток AG Controller (Windows/Mac/iOS) для точного контролю параметрів
  • Фейдери 60 мм і кнопки Mute для кожного входу
  • Підтримка ножного перемикача для більш універсального керування системою
  • Підтримка Windows/Mac через з’єднання USB-C
  • Підключення iOS через адаптер Apple Camera Adapter (потрібне зовнішне джерело живлення USB)
  • Підтримуються Android пристрої (при використанні 4-контактного TRRS мініджек гнізда)
  • Вхід живлення USB-C (5В постійного струму, 1500мА) + 12В блок живлення у комплекті
  • ПЗ у комплекті: Cubase Al, WaveLab Cast, Cubasis LE




40503
Характеристики
Гарантія
12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Виробництво
Індонезія
Комплектація
AG08, блок живлення PA-150B, кабель USB2.0 (1,5м), посібник користувача, інформація про завантаження Wavelab Cast, інформація про завантаження Cubase AI
Аналогові виходи
2 виходи для навушників CH1: 6,3 мм/3,5 мм (не можуть використовуватися одночасно), CH2: 6,3 мм
MIX: 2 х 1/4" TRS джек
Stereo: XLR, 2 х 1/4" TRS джек
Ефекти
Voice Changer, Amp Simulator, COMP, EQ, REVERB (SPX Reverb), Delay, Ducker, Maximizer * налаштовуються за допомогою AG Controller
Живлення
12В 1,5А (блок живлення в комплекті)/USB Type-C, 5В DC, 1500мА
Цифрові виходи
8 IN/14 OUT, 24-біт 48кГц, Type-C - 4 стереоканали аудіо (Streaming, Voice, AUX, TO DAW), 8 каналів прямого виходу *У середовищі Windows канал ASIO та USB 2.0 існують незалежно.
Вага
2.2 кг
2.2 кг
Розміри
290 х 88 х 222 мм
Додаткові дані
Вхід для педалі футсвіч типу FC5 (опція), 4 кнопки ефектів, 6 звукових педів

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.