Аудіоінтерфейс Icon UPod Nano
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аудіоінтерфейс Icon UPod Nano

Icon UPod Nano професійний аудіоінтерфейс
3 509 грн. (з податком) 3 509 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

UPod Nano ● 16-бітний інтерфейс записи USB, 48 кГц, 2 мікрофонних входу, 1 гітарний вхід, 2 виходи. ● Повнодуплексна запис і відтворення аналогових входів / виходів 2 × 2 ● Інноваційний унікальний мікрофонний передпідсилювач ICON з індивідуальним регулюванням посилення. ● Наявність фантомного живлення +48 В. ● Вбудований ефект ICON 16-DSP з ручкою управління на верхній панелі. ● 2 ручки настройки параметрів DSP на верхній панелі. ● 2 аналогових виходу на гніздах 1/4 "TRS або стереовиход на телефонному роз'ємі 3,5 мм. ● Вбудований стереовход RCA з індивідуальним регулюванням посилення ● Можливість використання в якості автономного пристрою з входом RCA і обробкою DSP. ● Функціональна кнопка аттенюатора для автоматичного загасання музики при наявності мікрофонного сигналу. ● Кнопки, призначені для управління записом мікрофонного сигналу (сухий / вологий) на ПК. ● Кнопки, обладнані для управління сигналом моніторингу (сухий / вологий). ● Загальний регулятор гучності на верхній панелі. ● 2 виходи на навушники на 1/4 "TRS jacks з індивідуальним регулюванням гучності ● Сумісність з USB2.0 і харчування по шині USB. ● Plug and play, установка драйверів не потрібно. ● Сумісність з Mac OS (Intel-Mac) і Windows XP, Vista (32-біт / 64-біт), Windows 7 (32-біт / 64-біт) і Windows 8 (32-біт / 64-біт) ● Повний дуплекс, одночасний запис / відтворення
IC-0043

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.