KORG PA5X-88 Аранжувальна станція
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KORG PA5X-88 Аранжувальна станція

Профессиональная аранжировочная рабочая станция, 88 клавиш, полифония - 160 голосов, усовершенствованный тон-генератор EDS-XP, свыше 2200 заводских тембров, более 130 наборов ударных, 768 пользовательских тембров и 384 наборов ударных
226 000 грн. (з податком) 226 000 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості професійної аранжувальної робочої станції Korg PA5X-88: Преміальна якість та елегантний дизайн. Сучасний оптимізований інтерфейс користувача. Потужний звуковий рушій EDS-XP. Безліч контролерів для керування в реальному часі. Удосконалене розпізнавання акордів та бібліотека послідовностей акордів. Плавний перехід між звуками, стилями та піснями. Dual Crossfading Players – два програвачі, що здатні мікшувати все: стилі в міді-файли, міді-файли в MP3-файли або стилі в стилі (що унікально для Pa5X). Кожен програвач відображає тексти пісень та партитуру. Можливість створювати власні стилі та пісні. SongBook – музична бібліотека, яка завжди з вами. Велика бібліотека звуків. Вбудований мікшер з Insert, Master, Final та Mastering ефектами. Окремі входи для мікрофона та гітари зі спеціальними ефектами для кожного. MIDI, USB, HDMI, аудіо вхід та вихід, роз'єми для педалей. Стандартні формати файлів.

Pa5X – новий флагман у лінійці професійних аранжувальників Korg. Повністю переосмислений, з сучасним звуковим рушієм та оптимізованим кольоровим інтерфейсом користувача, Pa5X – це надзвичайно багатий та унікальний звуковий досвід, який надихне вас на створення та виконання музики!

Korg Pa5X постачається з тисячами надихаючих звуків та сотнями нових стилів, які миттєво доступні завдяки зручному робочому інтерфейсу. Абсолютно нова передня панель з секцією матриці педів і мікшера, різноколірними світлодіодними кнопками та величезним сенсорним екраном з можливістю нахилу дозволить вам з легкістю контролювати весь процес створення музики. Pa5X відмінно підходить для живих виступів, а також для творчості в студії, дозволяючи вам знайти ідеальне звучання незалежно від того, куди заведе вас ваша музична подорож.

Преміальна якість та елегантний дизайн Новий Pa5X елегантний, але був розроблений з урахуванням довговічності, з міцним алюмінієвим корпусом та бічними панелями з натурального дерева. Pa5X 88-клавішна модель має зважену механіку і оснащена функцією післядотику для ще більшої виразності.

Сучасний оптимізований інтерфейс користувача У центрі Pa5X знаходиться великий 8-дюймовий сенсорний екран, що нахиляється, на якому відображається повністю перероблений GUI (графічний інтерфейс користувача). Кольори дисплея ретельно підібрані до кольорів світлодіодних кнопок на панелі керування, які програмуються. Цей кольоровий інтерфейс дозволяє легко пересуватися по Pa5X та додає барв вашій музиці!

Потужний звуковий рушій EDS-XP Професійні аранжувальні станції Korg встановили стандарт, використовуючи потужні звукові рушії, які надихають музикантів на творчість та під час виконання. Pa5X представляє звуковий рушій EDS-XP (Enhanced Definition Synthesis – Expanded), заснований на технології, що використовується в Pa4X, але з удосконаленими комплектуючими та новою потужною операційною системою, що виводить звуки Pa5X на новий рівень. 24 стереофонічні осцилятори та 160 голосів поліфонії забезпечують тисячі високоякісних звуків, що охоплюють широкий спектр музичних інструментів та жанрів. Звуковий рушій EDS-XP також має нові функції, такі як Round-Robin барабанні та перкусійні перформанси, Smooth Sound Transition, функціональність Sound-Controller 3 та багато іншого. Все це забезпечує безпрецедентний рівень реалізму та експресії, що доступні тільки на Pa5X.

Безліч контролерів для керування в реальному часі Pa5X оснащений повністю програмованою секцією керування з 9 кнопками та 9 слайдерами. На них можна призначити будь-яку функцію: від гучності мікшера або відключення мікрофона до інверсії басу, команд прокручування тексту та багато іншого. Призначена функція відображається на допоміжному смуговому дисплеї, тому ви завжди знаєте, що у вас під рукою, навіть якщо ви знаходитесь на іншій сторінці меню.

Удосконалене розпізнавання акордів та бібліотека послідовностей акордів Система розпізнавання акордів Pa5X – найвитонченіша з усіх, що існують, з режимом «Експерт», який створений з урахуванням стилів гри найкращих сучасних джазових піаністів. Ця система розпізнавання акордів може бути простою або просунутою, наскільки це необхідно, навіть дозволяючи запускати акорди одним пальцем!

Плавний перехід між звуками, стилями та піснями У Pa5X реалізована технологія Smooth Sound Transition (SST), що забезпечує плавний перехід між звуками, стилями та піснями без будь-яких перерв. Коли ви обираєте інший «елемент», звуки, ефекти та послідовності будуть продовжувати відтворюватися, поступово зникаючи, поки ви не будете готові до запуску наступної послідовності або ноти, забезпечуючи безперервне та реалістичне виконання.

Революційні програвачі Dual Crossfading Players Pa5x може відтворювати два стилі, MIDI-файли або MP3-файли одночасно і в будь-якій комбінації, що стало можливим завдяки двом вбудованим плеєрам. Обидва програвачі можливо легко мікшувати за допомогою зручного кросфейдера.

Можливість створювати власні стилі та пісні Ви можете створювати власні стилі та записувати композиції у форматі MIDI та MP3. Функції редагування дозволяють детально редагувати кожну окремо записану подію.

SongBook – музична бібліотека, яка завжди з вами Пісні та стилі можна зберігати у вбудований SongBook, де записи у форматі бази даних легко синхронізувати із зовнішніми програмами для читання партитур на планшеті. Таким чином, ви можете використовувати цифрову музичну книгу для керування своїм Pa5X.

Велика бібліотека звуків Вбудовані звуки варіюються від ультрареалістичних акустичних інструментів до вінтажних електричних фортепіано та класичних синтезаторів, з додаванням фентезійних звуків та спеціальних ефектів для ігор, медіа, відео та кіновиробництва. Pa5X також включає інструменти різних епох та світових культур.

Ретельно підібраний набір акустичних та електричних ф-но включає звуки знаменитого сценічного вінтажного фортепіано SV-2. Korg також додали спеціально відібрані звуки зі своїх флагманських робочих станцій: KRONOS та NAUTILUS. Новий Drawbar Organ із гордістю може похвалитися реалістичною панеллю керування, яка ґрунтується на фізичних повзунках та кнопках на головній панелі Pa5X. Також у модель додані нові ефекти, запозичені із легендарного комбо-органу Korg CX-3.

Нові набори ударних були записані з використанням нових технологій для більшого реалізму. Фактично немає двох однакових ударів по барабану, що забезпечує більш автентичним звучанням.

Інтуїтивна секція мікшера та безліч ефектів для обробки Звуки на Pa5X можна обробляти складним ланцюжком ефектів професійної студійної якості, що включає до 10 Insert FX, 3 Master FX та 1 Finalizer для кожного з двох програвачів. Ефекти мастерингу застосовуються в кінці перед аудіовиходами Pa5X.

Окремі входи для мікрофона та гітари зі спеціальними ефектами для кожного До окремих аудіовходів Pa5X можна одночасно під'єднати мікрофон та гітару. Кожен із цих входів має спеціальні вбудовані ефекти для відповідного інструменту.

Алгоритми обробки голосу останнього покоління були оптимізовані для роботи з новітніми технологіями Pa5X. В результаті виходять неймовірно реалістичні чотириголосні гармонії, які створюють відчуття справжньої групи, що співає в оточенні вашої власної музики. Вам також сподобається нова функція Auto Pitch Pa5X, що забезпечує саундом, який характерний для багатьох сучасних музичних творів.

Окремий вхід для гітари є повністю незалежним і навіть має власний регулятор GAIN. Гітарні ефекти включають емулятори вінтажних педалей та підсилювачів.

MIDI, USB, HDMI, аудіо вхід та вихід, роз'єми для педалей Pa5X пропонує безліч роз'ємів для аудіо, управління та зберігання даних. Ви можете використовувати роз'єми MIDI та USB для підключення контролерів або пристроїв зберігання, HDMI для зовнішнього дисплея, аудіороз'єми XLR, jack та minijack для інших клавішних інструментів, конденсаторних та динамічних мікрофонів, гітар та бас-гітар, смартфонів та планшетів або для підключення вашого інструменту до активних акустичних систем через балансні виходи.

Характеристики
  • Категорія Професійні автоаранжувальники
  • Кількість клавіш 88
  • Тип клавіатури Обтяжена/молоточкова
  • Розмір клавіш Стандартний
  • Робота від батарейок Ні
  • Післядотик (after touch) Так
  • Секвенсер Є
  • Поліфонія 160 голосів, 160 осциляторів
  • Кількість тембрів заводських Понад 2200
  • Кількість тембрів користувацьких 768 + 384 наборів ударних
  • Кількість барабанних сетів 130
  • Кількість стилів заводських Понад 600
  • Ефекти Insert 3 треки; 10 пісень
  • Ефекти Master 3 треки; 3 пісень
  • Входи 1 x XLR-1/4" combo (mic), 1 x 1/4" (guitar), 2 x 1/4" (line 1), 1 x 1/8" (line 2), 3 x 1/4" (damper, assign 1/2)
  • Виходи 6 x 1/4", 1 x HDMI
  • MIDI In/Out/Thru/USB
  • Вихід на навушники 1 x 1/4"
  • USB 3 x Type A (host/storage), 1 x Type B (device)
  • Характеристики секвенсера 16 доріжок
  • mp3 Є
  • Тип носія SD/USB
  • Колір Чорний
  • Додатково Інші контролери: Pitch/Modulation Joystick, Ribbon Controller, 9 x Programmable Buttons/Sliders, 16 x Pads, Transpose; Типи ефектів: Гітарні FX, Мікрофонні FX, Клавішні FX, Стиль/Пісня FX, Еквалайзер, Мастеринг; Внутрішня пам'ять 4GB
  • Гарантія 12 місяців
  • Комплектація Аранжувальна станція, пюпітр, мережевий кабель, посібник користувача
  • Розміри товару (без упаковки) 1262 x 396.4 x 146 мм
  • Вага без упаковки (нетто) 20.1 кг
  • Елементи живлення Є
  • Тип елементів живлення Мережевий кабель
  • Кількість елементів живлення 1
  • Елементи живлення в комплекті Є
233799

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.