MACKIE ONYX8 Мікшерний пульт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-11 400 грн.

MACKIE ONYX8 Мікшерний пульт

Аналоговый микшерный пульт с блоком эффектов, 8 каналов, цветной дисплей, эквалайзер Perkins, мультитрек запись на SD карту или по USB, аудиоинтерфейс, цвет черный
15 200 грн. (з податком) 26 600 грн. - 11 400 грн. 15 200 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості мікшерного пульта MACKIE ONYX8: Ультрачисте звучання, низький рівень шуму; Мікрофонні попередні підсилювачі Onyx з великим запасом хедрума та гейну до 60 дБ; Повноцінний багатоканальний запис через USB у якості до 24-біт/96 кГц; Записуйте стереомікс безпосередньо на SD-карту, а також відтворюйте музичні файли; Професійні, настроювані ефекти; Onyx Studio Command — повноколірний дисплей спрощує керування блоком ефектів і SD-картою; Еквалайзер Perkins British Style надає класичні звуки 60-х і 70-х з сучасними якістю і точністю; Стрімінг музики безпосередньо на канал через Bluetooth.

Неймовірна якість звучання, багатоканальний запис і професійні ефекти роблять мікшерні пульти Mackie серії Onyx досконалим компактним і доступним рішенням для живого звуку, запису в домашніх умовах і створення контенту.

Якщо є щось, що інженери Mackie можуть робити уві сні, так це розробляти мікшер, який відмінно звучить, простий у використанні та має гнучкі функції. Звучить непогано, правда? Тому, якщо ви мікшуєте живий звук, записуєте в домашній студії або проводите пряму трансляцію, це — основа вашого звучання.

Завдяки Studio Command навігація по параметрам блоку ефектів, запис на SD-карту і відтворення як ніколи прості. Переглядайте файли на карті пам'яті за допомогою вбудованого дисплея. Крім того, представлені фізичні кнопки Previous, Next, Record і Play/Pause. Зберігайте до 6 користувацьких пресетів FX і з легкістю викликайте їх.

Мікшер MACKIE ONYX8 володіє легко читаними кнопками, які яскраво світяться в найтемніших місцях, тож ви завжди будете знати що відбувається з вашим міксом. Крім того, повноколірний дисплей Studio Command спрощує настройку ефектів і запис/відтворення з SD-карти.

Щоб створити еквалайзер Perkins, Кел Перкінс почав з топології схеми Wien Bridge — дуже музичного дизайну, натхненного шанованими «британськими» пультами 60-х і 70-х. По суті цей дизайн відмовляється від зрізу/буста частот на догоду ширшій, музичнішій добротності фільтру Q. Після тривалих експериментів Перкінс зміг визначити такі значення конденсатора та резистора, які дали б еквалайзеру додаткові 6 дБ контролю (±15 дБ) без надмірного звуження пропускної здатності фільтрів. Всі у виграші.

Залишаючись стандартом індустрії протягом десятиліть, Pro Tools | First досить простий для новачків, але також цікавий і для досвідчених музикантів. Ви отримаєте повноцінний інструментарій, яким користуються ваші улюблені артисти і студії звукозапису. Тепер ви можете співпрацювати в онлайні з ким завгодно, де завгодно і творити зі швидкістю вашої уяви! Доступний для ОС MacOS і Windows.

На додачу до потужних плагінів Pro Tools | First, ви також отримаєте ексклюзивну колекцію Mackie Musician Collection з 23 фантастичними плагінами:

- Пакет компресорів 304E EQ / 304C

- BBD Delay, Black Op Distortion, Black Shiny Wah, Black Spring Reverb, C1 Chorus, DC Distortion, Eleven Lite, Flanger, Graphic EQ, Gray Compressor, Green JRC Overdrive, In-Tune, Orange Phaser, Roto Speaker, Sci-Fi , Studio Reverb, Tape Echo, Tri Knob Fuzz, Vari-Fi, Vibe, Phaser і White Boost

Waveform OEM — це неодноразово відзначена нагородами робоча станція, що надає потужний творчий інструментарій для натхнення сучасних музикантів. На відміну від типових Lite-версій, в ній нема ніяких обмежень — ви отримаєте необмежену кількість треків, потужний функціонал, сумісність з усіма популярними плагінами й ефективну роботу з ОС MacOS, Windows і Linux.

Крім того, MACKIE представляє колекцію з 16 сучасних FX-плагінів для використання з будь-якими DAW. Ці плагіни використовують новітні алгоритми та методи кодування, щоб надати надзвичайну якість звуку в неймовірно ефективному пакеті, що дозволяє вільно використовувати плагіни з більшістю комп'ютерних систем:

- Equaliser, Compressor, Reverber8, Delay Studio, Stereo Delay, Tape Delay, Crossover, Limiter, Gate / Expander, Ducker, Flanger, Crusher, Chorus, Bus Compressor, Phaser і Auto Filter

230605

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.