AudioQuest Pair 3.0m ROCKET 88 SBW 500 Banana G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AudioQuest Pair 3.0m ROCKET 88 SBW 500 Banana G

63 669 грн. (з податком) 63 669 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

AUDIOQUEST Rocket 88 72DBS 3m

У кабелях Rocket 88 застосовується запатентована система DBS (діелектрична система підмагнічування) від AudioQuest, а замість довгозернистим міді використовується щліфованная мідь плюс. DBS забезпечує знижений рівень власних шумів, дозволяючи почути більше відтінків вашої улюбленої музики. У той же час підвищений вміст PSC + забезпечує більш гладкий, м'який і натуральний тембр і структуру звуку.

У кабелях Rocket 88 для провідників використовуються ретельно підібрані оптимальні поєднання щліфованной міді міді і щліфованной міді плюс надвисокої ступеня очищення. Вражаюче гладка і чиста шліфована поверхня поєднання PSC і PSC + в значній мірі усуває різкість звучання і збільшує його прозорість. Мідь сорти PSC + є основною в складі провідників Rocket 88.

Негативні провідники кабелю Rocket 88 мають частково провідну ізоляцію з поліетилену з вмістом вуглецю. Цей чудовий матеріал послаблює радіочастотні шуми і запобігає подальше їх потрапляння в тракт підсилювача. Позитивний ефект для звукових сигналів полягає в зниженні електромагнітних завад і поліпшенні розмірності, що спостерігається при зниженні радіочастотних перешкод в звуковому тракті. В позитивних провідниках кабелів Rocket 88 використовується ізоляція зі спіненого поліетилену, так як повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має «щадний» профіль спотворень. Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені останній викликає набагато менший ефект расфокусірованності в порівнянні з іншими матеріалами.

Взаємодія між провідниками визначає основні електричні характеристики кабелю (ємність і індуктивність). Однак навіть якщо ці змінні зберігаються в належному рівновазі, взаємодія між провідниками може відрізнятися, роблячи значний вплив на звукові сигнали. Навивка «четвірка з подвійною зіркою» кабелю Rocket 88 забезпечує значне поліпшення динамічного контрасту і розбірливість інформації в порівнянні з аналогічними провідниками, які використовуються паралельно.

Провідник будь-якого розміру або форми має певний профіль спотворень. Оскільки радіально-симетричні провідники (цільні або циліндричні) мають мінімальні неоднорідності, будь провідник певного розміру володіє власною звуковою сигнатурою. SST - це спосіб кардинального зменшення впливу подібних характерних дефектів шляхом використання точної комбінації провідників різного розміру. Використовувані в кабелях Rocket 88 провідники різного розміру за технологією SST дозволяють отримати виключно чітке, чисте та динамічне звучання.

Rocket 88 - видатний однорукавне двухпроводной кабель. При поділі пар на стороні акустичної системи навівка «четвірка з подвійною зіркою» перетворює Rocket 88 в повноцінний двухрукавний двухпроводной кабель завдяки магнітної незалежності кожного з чотирьох провідників. Одиночній групі провідників «четвірка із зіркою» трохи не вистачало б продуктивності, оскільки вона має тенденцію до зміщення в бік високих частот. Інша група провідників «четвірка із зіркою» має тенденцію до зміщення в бік низьких частот. Вона більш потужна і не може похвалитися високою роздільною здатністю. Разом обидві групи провідників формують повністю оптимальну схему для передачі повного діапазону аудіосигналу. При поділі схема «четвірка з подвійною зіркою» єдиного кабелю Rocket 88 забезпечує максимальні характеристики двухрукавного двухпроводного кабелю.

AudioQuest пропонує широкий вибір високоякісних роз'ємів, що забезпечують надійне підключення кабелю Rocket 88 до будь-якого обладнання. Якість - це звук з малим коефіцієнтом спотворень, а не обов'язковий приємний ефект. Позолочені або посріблені роз'єми AQ виглядають досить традиційно, оскільки шар металу завдано безпосередньо на роз'єм. Під цим покриттям відсутня сяючий і різко звучить проміжний шар нікелю. PK-вилки виробництва AQ м'які, так як метал кращої якості м'якше, що дозволяє легше домогтися високоякісного з'єднання. Для обладнання з роз'ємами типу «банан» або BFA компанія AQ виробляє перехідники PK-BFA / Banana, що володіють безпрецедентні характеристики в порівнянні з традиційними латунними.

61-325-04

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.