AudioQuest Акустичний кабель Pair 2.0m William Tell Silver Banana
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AudioQuest Акустичний кабель Pair 2.0m William Tell Silver Banana

361 579 грн. (з податком) 361 579 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Ця модель серії Folk Hero тісно пов’язана з новаторською серією Mythical Creature, включає в себе дві моделі — Robin Hood і William Tell — доступні з проводами Solid Perfect-Surface Copper+ або Solid Perfect-Surface Silver . У той час як Mythical Creatures є повною атакою на кабельне мистецтво, Folk Heroes використовують ту саму технологію, але з меншою кількістю провідників.

Спираючись на міцну базу випробуваних і справжніх технологій AudioQuest, команда дизайнерів Гарта Пауелл і Білла Лоу спеціально зосередилася на вирішенні однієї з найбільш неприємних проблем, що турбують дизайн кабелю динаміків: невідповідність між опором джерела підсилювача та опором навантаження динаміка. Завдяки усуненню характеристичного опору кабелю динаміка (технологія ZERO) - поточне стиснення та спотворення сигналу/перехідного струму значно зменшуються. Результатом є динамічний контраст, перехідна характеристика та низькі частоти, які, здавалося б, відтворюються без зусиль, оскільки кабель електрично не перешкоджає музиці.

Як кабелі більшого калібру з серії «Mythical Creature», William Tell і Robin Hood можна використовувати одним із двох способів: або використовуючи модель ZERO для повного діапазону , або використовуючи модель ZERO в поєднанні зі спеціальним кабелем BASS, як повністю оптимізований комбінований кабель BiWire . Як і їхні старші побратими, Вільям Телль і Робін Гуд також мають запатентовану технологію придушення синфазного шуму.

ZERO TECH:
Цілісність будь-якого перехідного аудіо (миттєвого розмаху напруги та струму від піку до піку), що передається від підсилювача потужності до гучномовця, завжди була порушена. Незалежно від того, чи є підсилювач ламповим або транзисторним, незалежно від класу роботи, опір джерела підсилювача та опір навантаження гучномовця ніколи не відповідають критично. Характеристичний опір кабелю гучномовця є ще одним винуватцем нелінійного електричного кола зі значним ризиком. AudioQuest завжди заявляв, що всі кабелі завдають шкоди, оскільки вихід ніколи не є таким хорошим, як вхід. Однак завдяки усуненню характеристичного опору акустичного кабелю технологія ZERO від AQ є безпрецедентним кроком до зменшення цієї шкоди. Результатом є більший динамічний контраст, кращий відгук на перехід звуку.

GND (РОЗСІЮВАННЯ ШУМУ ВІД ЗЕМЛІ):
Ця надзвичайно ефективна запатентована технологія придушення синфазного шуму використовується майже в усіх кабелях живлення AQ AC, а також у кабелях для гучномовців AQ BASS Bass & Midrange. Ефективність GND ставить під загрозу звук вище 10 000 Гц, запобігаючи тому, що спеціальний кабель для низьких і середніх частот стане ідеальним для використання повного діапазону.

ПРОВІДНИКИ З ІДЕАЛЬНОЮ ПОВЕРХНЕЮ - СРІБНІ (PSS) І МІДНІ+ (PSC+)
Суцільні провідники запобігають електричній взаємодії між жилами, основним джерелом спотворень. Якість поверхні має вирішальне значення, оскільки провідник можна розглядати як рейкову напрямну як для полів усередині провідника, так і для магнітних полів, які виходять за межі провідника. Надзвичайно гладка та чиста мідь Perfect-Surface Copper+ усуває жорсткість і значно підвищує чіткість порівняно з OFHC, OCC, 8N та іншими мідними сплавами преміум-класу. Срібло Perfect-Surface Silver надзвичайно високої чистоти додатково мінімізує спотворення, спричинені межами зерен, які існують у будь-якому металевому провіднику.

ВУГЛЕЦЕВА ЛІНЕАРИЗОВАНА СИСТЕМА РОЗСІЮВАННЯ ШУМУ (NDS)
Сучасне середовище насичене радіочастотним шумом, який надзвичайно важко відфільтрувати або відкинути. Частоти цього шуму від супутників, стільникових веж, Bluetooth тощо настільки низькі, що звичайний екран або послідовний або шунтовий фільтр є абсолютно неадекватним. Значна частина сигналу низького рівня, який несе гармоніки та просторові ознаки, що визначають звук високої роздільної здатності, маскується індукованим радіочастотним шумом. Комплексна лінеаризована система розсіювання шумів AQ поєднує в собі кілька екранів і лінеаризовану резистивну мережу на основі вуглецю, яка перетворює більшу частину цього шуму в тепло. Під «лінеаризованою» ми маємо на увазі, що система однаково ефективна в надзвичайно широкій смузі пропускання, а не лише на вибраних частотах, як це зазвичай буває.

СИСТЕМА ДІЕЛЕКТРИЧНОГО ЗМІЩЕННЯ 72v DBS
Будь-яка ізоляція також є діелектриком, електричні властивості якого впливають на цілісність сигналу. Коли ізоляція не зміщена, участь діелектрика (поглинання та нелінійне виділення енергії назад у потік сигналу) викликає різну кількість часу затримки (фазовий зсув) для різних частот і рівнів енергії, що є значною проблемою протягом дуже тривалого часу. чутливий багатооктавний звук. Запатентований AudioQuest DBS створює сильне, стабільне електростатичне поле, яке насичує та поляризує (організовує) молекули ізоляції. Це мінімізує нелінійні часові затримки, що призводить до більш чіткого звучання на «чорнішому» фоні. Включення радіочастотної пастки (технології, розробленої для серії енергетичних продуктів AudioQuest Niagara) в акумуляторний блок DBS додатково зменшує радіочастотний шум. Акумуляторні блоки DBS прослужать багато років. Кнопка тестування та світлодіод дозволяють час від часу перевіряти батарею.

BiWiring
Коли це можливо, прокладання окремих кабелів до високих і басових «половинок» динаміка значно зменшує спотворення. BiWiring утримує великі магнітні поля, пов’язані з енергією низьких частот, від кабелю високих частот, дозволяючи делікатним верхнім частотам проходити менш магнітно-збуреним шляхом, подібно до того, як хвилі піднімають воду під час плавання. Моделі акустичних кабелів AQ «Rocket» мають дві автономні внутрішні конструкції, що полегшує правильний BiWiring в одному кабелі. Запатентована система розсіювання шуму від землі (GND) кабелю BASS відводить радіочастотну енергію від вихідного сигналу підсилювача. При правильному застосуванні BiWiring завжди був способом отримати кращу продуктивність за ті ж або менші гроші. William Tell BASS із GND — ідеальний кабель для входів низьких і середніх частот динаміка BiWireable або TriWireable у поєднанні з повнодіапазонними кабелями William Tell ZERO або William Tell SILVER.

ХОЛОДНОЗВАРЮВАННЯ
Кабелі Folk Hero приварюються холодним способом. Голу мідь занурюють у чан із чистим сріблом замість того, щоб вкидати в розчин нижчого сорту. Перегородки динаміків AudioQuest і корпуси вилок не є металевими, щоб не порушувати магнітне поле сигналу та не створювати радіочастотний шум у провідниках.

СПРЯМОВНІСТЬ
Усі витягнуті металеві нитки або провідники мають несиметричну, а отже, спрямовану зернисту структуру. AudioQuest контролює результуючу зміну радіочастотного опору таким чином, щоб шум відводився з місця, де він може викликати спотворення. Правильний напрямок визначається шляхом прослуховування кожної партії металевих провідників, які використовуються в кожному аудіокабелі AudioQuest. Якщо це можливо, стрілки чітко позначені на роз’ємах, щоб забезпечити чудову якість.

Особливості:

Матеріал провідника: мідь

Форма кабелю: круглий

Тип: Banana

Екранування: є

Перетин провідника: кв. мм 1.5

Довжина: 2 м

WTELLSILVER02

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.