TAMA LJK48P-CHM Ударна установка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TAMA LJK48P-CHM Ударна установка

Ударная установка серии Club-Jam Pancake, из 4-х барабанов, б-б 18х4", том 10х3.5", флор 13х3.5", 12х4" малый, Champagne Mist.
12 920 грн. (з податком) 12 920 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

TAMA LJK48P-CHM поєднує в собі переваги компактної та портативної ударної установки з професійною якістю звучання та надійністю. Це досягається за рахунок легкого та мінімалістичного дизайну серії Club-JAM Pancake. Як найлегша та найменша установка, вона надає професійний звук у будь-якій ситуації.

3.5-дюмові том-том і флор-том у парі з 4-дюймовими бас-бочкою та малим барабаном легко поміщаються один чохол, завдяки невеликим корпусам. Томи з одним пластиком створюють чітке і тепле звучання з сильною атакою, а малі барабани з двома пластиками — яскравий і гострий звук поряд з фірмовим низьким діапазоном від бас-барабана з двома пластиками.

Для кожного жанру, як на сцені, так і в студії, TAMA LJK48P-CHM забезпечує новий, унікальний та приємний музичний досвід.

Корпус типу Ultra-Shallow Pancake
Корпус Ultra-Shallow Pancake — це глибина 3.5" для том-томів і флор-томів. Завдяки встановленому одному пластику, вони видають чітке та панчове звучання з коротким сустейном.


Всі інструменти в одному чохлі
Невелика глибина корпусів том-тома, флор-тома, малого барабана та бас-барабана дозволяє поміщати їх у лише один спеціально розроблений чохол (не входить у комплект).


Вінтажний обруч для бас-барабана
Бас-баран володіє обручами з натурального дерева для вінтажного зовнішнього вигляду та відчуття.


232717

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.