GUILD B-240E Fretless (Natural)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бас-гітара GUILD B-240E Fretless (Natural)

26 700 грн. (з податком) 26 700 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Акустична безладова бас-гітара серії Westerly Collection

У середині 1970-х років компанія Guild стала піонером дизайну акустичних бас-гітар, представивши модель B-50, яка мала форму корпусу джамбо, дугоподібну арочну нижню деку з червоного дерева та зручну для гри мензуру 30 3/4”.

Сьогодні Guild знову відтворила всі ці вінтажні особливості з новою моделлю Westerly Collection B-240E Fretless, пропонуючи басистам чудовий акустичний інструмент із гучним тембром, на якому можна грати з дивовижною легкістю. Модель B-240E Fretless із верхньою декою з масиву сітхинської ялини, арочною нижньою декою та обичайкою з червоного дерева, може похвалитися вражаюче гучним тембром, який не підведе вас під час акустичних виступів. Його також можна легко посилити, підключивши до комбопідсилювача, або іншого звукового обладнання за допомогою вбудованої системи Guild/Fishman Bass Sonitone.

B-240E Fretless оснащений безладовою накладкою грифа з пао ферро, з кленовими лініями ладів, що забезпечує спектр звучань, починаючи від м’якого атмосферного контрабасового тону до яскравих і бурхливих драйвових нот джазового ф’южну. Ця модель також отримала масивний струнотримач з пао ферро, тонкий С-профіль грифу, кістяні поріжки, харизматичний пікгард кольору панцира черепахи та резонаторний отвір прикрашений натуральним перламутром.

Серія Westerly Collection

Серія Westerly Collection віддає данину поваги важливому періоду в ранній історії Guild, коли у 1967 році компанія Guild переросла улюблену фабрику в Хобокені, Нью-Джерсі, і перенесла виробництво до Вестерлі (Westerly), Род-Айленд. Знайшовши новий дім у будівлі колишнього меблевого виробництва, Guild скористалися усіма перевагами додаткового простору, який запропонувало нове місце, і підняли виробництво на новий рівень.

Завдяки новому старту, висококваліфікованим працівникам і великим можливостям для зростання компанія Guild процвітала. Незабаром фабрика Вестерлі стане відомою винятковою майстерністю, якістю та створить ті самі акустичні гітари Guild, що закохають в себе тисячи музикантів. Натхненна цією золотою епохою, гітарна колекція Guild Westerly продовжує традиції бездоганної майстерності та непохитного прагнення до досконалості, використовуючи високоякісні матеріали та класичний дизайн Guild в кожному інструменті.

40631
Характеристики
Колір
Натуральний матовий лак
Натуральний матовий лак
Бридж
Пао Ферро (Pau Ferro)
Механіка
Хромована
Верхній поріжок
Костяний, 41мм
Гарантія
12 місяців (на електронні та механічні компоненти інструменту)
Гриф
Червоне дерево (Mahogany)
Звукознімачі
Guild/Fishman Sonitone BT-1
Корпус
Верхня дека із цільної ситхінської ялини (Solid Sitka Spruce), нижня дека та обичайка з червоного дерева (Mahogany)
Лади
Безладовий (23 кленові маркери)
Мензура
30 3/4 (781мм)
Накладка грифа
Пао Ферро (Pau Ferro)
Виробництво
Китай
Тип конструкції
Вклеєний гриф
Комплектація
Гітара, анкерний ключ
Струни
D'Addario EPBB170 (45-100)
Еквалайзер
Регулятори гучності та тону
Радіус накладки грифа
16 (406мм)
Додаткові дані
Глибина корпусу: 99 х 133 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.