FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2 Акустична система
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2 Акустична система

Акустическая система, комплект, 2 пассивные колонки, активный микшер, 2-полосная, мощность – 600 Вт, динамики – 2х10", твиттеры – 2х1.2", ревербератор, пластиковый корпус, цвет черный.
57 000 грн. (з податком) 57 000 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2: Акустична система "все в одному" з 10-канальним активним мікшером і широкосмуговими динаміками; Потужність 600 Вт; Стрімінг аудіо по Bluetooth; 13 входів (чотири Combo XLR/1/4" – мікрофонний/лінійний, два 1/4" – інструментальний/лінійний, два 1/4" стерео, два 1/8" стерео, стерео Bluetooth); Вихід на сабвуфер з автоматичним фільтром високих частот для активного сабвуфера; Фантомне живлення і інструментальний/лінійний вхід зі схемою з високим опором (hi-Z).

Отримайте максимальний панч від будь-якого великого виступу з портативною акустичною системою FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2.

FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2 включає в себе стрімінг аудіо по Bluetooth і роз'єми Combo XLR/1/4" для розширених можливостей підключення, широкосмугові динаміки, універсальні функції, зручні елементи управління на передній панелі і потужність 600 Вт для сильного, чистого та надійного звуку Fender, що ідеально підходить для великих майданчиків і заходів.

FENDER PASSPORT VENUE SERIES 2 можна використовувати для виступів гуртів і ді-джеїв, освітніх, спортивних і релігійних заходів, зустрічей, семінарів, презентацій та багато чого іншого.

230156

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.