MACKIE THRASH212 Акустична система
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MACKIE THRASH212 Акустична система

Активная 2-полосная акустическая система, НЧ 12", мощность 1300 Вт, макс. уровень звукового давления 125 дБ, частотный диапазон 52 Гц - 20 кГц, 2 комбовхода, 4 ручки, цвет черный.
18 200 грн. (з податком) 18 200 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80


Основні особливості акустичної системи MACKIE THRASH212: Ультраефективні підсилювачі класу D потужністю 1300 Вт; Технологія Built-Like-A-Tank допоможе витримати суворі умови концертів, а порівняно невелика вага полегшить транспортування; Два комбо-входи XLR/TRS; Високопродуктивні вуфери; Компресійні титанові драйвери; Стандартне кріплення для стійки; Чотири ручки для легкого перенесення; Два варіанти установки, у тому числі як монітор для розташування на підлозі; Поворотна решітка; Температурний лімітер.

Акустична система MACKIE THRASH212 — це простота, чиста міць і надійність без шкоди для якості звуку. Створена на основі легендарного дизайну акустичних систем, вона призначена для гучного вокалу, кричущих гітар і приголомшливих соло на клавітарах.

УВІМКНІТЬ ГОЛОСНІШЕ І ПОЇХАЛИ
Якщо ви хочете підключитися, підкрутити гучність і розпочати роботу, тоді MACKIE THRASH212 —те, що треба. З гнучкими входами, легкою та надійною конструкцією, а також приголомшливою потужністю 1300 Вт, ця акустична система впорається з кожним концертом, репетицією і не тільки.


232458

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.