Активна акустична система RCF ART 910-AX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Активна акустична система RCF ART 910-AX

RCF ART 910-A BT активна акустична система з цифровим підсилювачем 1050/2100 Вт (1400НЧ+700Вч), 10"+1,75", 50Гц-20кГц, 130дБ, 100*х60*, Bluetooth 100 м
44 756 грн. (з податком) 44 756 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Особливості продукту: - Вбудований 6-канальний цифровий мікшер; - Розширений інтерфейс користувача з сенсорною панеллю та дистанційним керуванням; - 1,75" компресійний драйвер і 10" низькочастотний динамік; - Рівень звукового тиску до 130 дБ; - Подвійне посилення (Bi-Amp) класу D потужністю 2100 Вт; - Подвійний комбінований попередній підсилювач із фантомним живленням 48 В і лінійним стереовходом Mini-jack; - Стереоаудіовхід Bluetooth® із можливістю сполучення двох акустичних систем; - Справжній резистивний хвилевід, FiRPHASE та керування басами. Стислий опис: ART 910-AX — це першокласне рішення для будь-яких заходів. Модель оснащена мікрофонними попередніми підсилювачами з фантомним живленням 48 вольт і лінійними входами, внутрішнім 6-канальним цифровим мікшером із розширеним DSP, стереоаудіовходом Bluetooth® і опцією сполучення двох акустичних систем. Комбінація 1,75-дюймового компресійного драйверу, 10-дюймового низькочастотного динаміку та двополосного підсилювача потужністю 2100 Вт створює постійне покриття спрямованості 100° x 60° для зони прослуховування зі звуком без спотворень. Система здатна розвивати звуковий тиск до 130 дБ SPL. У елегантному корпусі використовується спеціальний поліпропіленовий композитний матеріал із внутрішнім посиленням М-подібною скобою, що дозволяє легко переносити та надійно встановлювати колонку на стійці, навісному, настінному чи фермовому кріпленні за допомогою наявних кількох точок кріплення.
RC-1574

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.