QUIK LOK LPH009 Стійка для ноутбука
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

QUIK LOK LPH009 Стійка для ноутбука

Универсальная настольная стойка
2 040 грн. (з податком) 2 040 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

LPH009 – це багатофункціональна модульна настільна стійка, розроблена QUIK LOK для задоволення всіх потреб сучасного музиканта, який може організувати свою домашню студію звукозапису без важкої та громіздкої техніки, як раніше.

Завдяки мінімалістичному дизайну стійка LPH009 ідеально адаптується до всіх потреб, роблячи ваше робоче місце більш акуратним, чистим та функціональним. QUIK LOK додав до основної конструкції різні взаємозамінні деталі та додаткові аксесуари, які дозволяють гармонійно інтегрувати її в різні місця роботи або відпочинку.

LPH009 можна використовувати окремо завдяки основі з двома пластинами довжиною 30.5 см та шириною 3 см з гумовими смужками, що запобігають появі подряпин та несподіваному ковзанню на опорній поверхні. Водночас постачаються два затискачі, що дозволяють кріпити стійку до столів зверху до 4.5 см заввишки, що дозволяє звільнити місце. Ці затискачі з'єднуються завдяки двом гвинтам, розташованим по обидва боки затиску, що дозволяє зачепити їх як у горизонтальній, так і вертикальній площинах.

LPH009 регулюється по висоті в 4 положеннях завдяки двом заднім стержням з бічними затискними гвинтами від мінімум 24 см ззаду та 17 см спереду до максимум 37 см ззаду та 31 см спереду з додатковими 4 см для проміжних положень.

Задні стержні також є модульними завдяки двом подовжувачам з різьбленням, які дозволяють мати ширину від мінімум 23.2 см до максимум 28.5 см з проміжним положенням 25.8 см при використанні одного подовжувача.

Верхня частина складається з двох пластин довжиною 27 см та шириною 3 см з переднім стопором, також покритим м'якою гумою для захисту основи ноутбука, розташованого над опорою.

На додаток до аксесуарів є перфорована полиця шириною 29.8 см і глибиною 27.7 см, яку можна легко зачепити, помістивши її на перекладини верхньої частини, отримавши поверхню, на якій можна розмістити обладнання, більш вузьке, ніж ширина стійки, наприклад мікшери, MIDI-контролери або маленькі студійні монітори.

233524

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.