YAMAHA REVSTAR RS820CR (Brushed Teal Blue) Електрогітара (RS820CR BTB)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA REVSTAR RS820CR (Brushed Teal Blue) Електрогітара (RS820CR BTB)

32 193 грн. (з податком) 32 193 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

При створенні нової лінійки електрогітар Revstar ми надихалися вінтажними мотоциклами-чоперами, чудовою японською аудіоапаратурою і півстолітньою спадщиною компанії Yamaha у створенні гітар. Кожна деталь кожної моделі REVSTAR була скрупульозно розроблена для того щоб донести до Вас всю унікальність і індивідуальність цього інструменту.

Оновлені контури і вигини корпусу, харизматичні забарвлення і унікальне покриття корпусу, звукознімачі створені для того щоб максимально розкрити характер гітари... Колекція REVSTAR включає в себе інструменти, такі ж унікальні як і гітаристи, що грають на них. В цьому і полягає головна ідея REVSTAR. Гітара REVSTAR - твоя друга половинка.

 

 

Звучання

Натхненне первісною міццю унікальне звучання REVSTAR одночасно щільне і елегантне. Інженери Yamaha ретельно відбирали дерево і створювали звукознімачі для того щоб пробудити внутрішнє нездоланне, але й водночас органічне звучання інструменту. В результаті кожна електрогітара REVSTAR звучить так само приголомшливо як і виглядає.

Звукознімачі

Оригінальні датчики REVSTAR були створені з нуля для того щоб максимально розкрити звучання кожної гітари. У процесі розробки, кожна модель тестувалася з більш ніж 50 прототипами звукознімачів, що поєднують різні комбінації матеріалів дроту, кількості витків, магнітів і т.д. У підсумку, були підібрані оптимальні характеристики для кожної моделі, і так з'явилися датчики REVSTAR.

Перемикач Dry Switch

Унікальний перемикач Yamaha Dry Switch, створений спеціально для серії Revstar, дає вам універсальність відсічення, але при цьому відрізняється звучанням, подібного якому досі не було.


Завдяки використанню пасивного фільтра, схема якого була ретельно розроблена для чудових частотних характеристик, Dry Switch дозволяє позбутися від надлишку гудящіх нижніх частот. Результат - чисте і яскраве звучання, характерне для синглів, але при цьому позбавлене дратівного фону. Але і це ще не все. Завдяки тому що Dry Switch - це по суті пасивний фільтр, він однаково добре працює як на хамбакерах, так і на P90, створюючи унікальне різнопланове звучання.

Спеціальна механіка

 

Створюючи механіку REVSTAR, ми надихалися дизайном мотоциклів Café Racer, які отримали неймовірну популярність на вулицях Лондона в 60-х роках. Зовнішність REVSTAR така ж нестримна та індивідуальна, завдяки спеціально підібраній фурнітурі.



Від унікальних кришок звукознімачів та пікгарду з шліфованої міді на REVSTAR Professional і до плаваючого алюмінієвого тейла на моделі RS502T - кожна деталь була ретельно відкалібрована для того, щоб забезпечити максимальну надійність, зручність і впізнаваний стиль Café Racer.

Зручний контуріровани корпус

 

REVSTAR - робочий інструмент, але це зовсім не означає що варто йти на компроміс в питанні комфорту і зручності гри. Форма корпусу була розроблена з нуля не тільки для чудового зовнішнього вигляду, але і для зручності гітариста. Глибокий виріз на задній частині, непомітний вигин для передпліччя і новий профіль кріплення грифу для легкості доступу до високих ладів. Ця гітара створена для того щоб грати всю ніч!





39218
Характеристики
Бридж
Тонепрос АВТ-І
Гарантія
12 місяців (на механічні та електронні компоненти інструменту) + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Гриф
Червоне дерево (Mahogany), 3 частини
Інкрустація
Точки
Кілки
Колки закритого типу
Корпус
Червоне дерево з кленовим топом
Лади
22 лади Jumbo
Мензура
24.75"(628.6мм)
Механика
Матова нікельована
Накладка грифа
Палісандр (rosewood)
Виробництво
Індонезія
Управління
1 гучність, 1 тон (з пуш-пул перемикачем Dry Switch), 3-позиційний перемикач
Колір
Brushed Teal Blue (BTB)
Комплектація
Гітара, ключі для анкера і бриджу, фірмовий чохол
Струни
Elixir Electric Nickel Plated Steel with Nanoweb Coating/0.010-0.046
Радіус накладки грифа
350 мм
Ширина грифа
43 мм (нульовий лад), 52.5 мм (12-й лад)
Окантовка
Біла, по корпусу і грифу
Звукосниматель центральный
2 х VH5 + (Хамбакери з матовою нікельованої кришкою)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.