CORT GA-MEDX (Open Pore) Електро-акустична гітара (GA-MEDX OP)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT GA-MEDX (Open Pore) Електро-акустична гітара (GA-MEDX OP)

7 937 грн. (з податком) 7 937 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Серія акустичних гітар Grand Regal заснована на базі популярної форми корпусу Grand Auditorium, яка менше ніж звичний дредноут, але крупніше концертних і Парлор моделей

Збільшена до 45мм довжина нульового поріжка полегшує пальцеве виконання. Завдяки збалансованому звучанню, привабливому зовнішньому вигляду і вбудованому звукознімачу інструменти Grand Regal безумовно стануть відмінним вибором для будь-якого гітариста.

 

Новий GA-MEDX є моделлю з червоного дерева та ялини, яка входить в серію GA для музикантів, які люблять класичний зовнішній вигляд гітари типу Grand Auditorium. Незважаючи на те, що GA-MEDX є найбільш доступною в лінійці Grand Regal, вона забезпечує дійсно прекрасний звук за свою ціну.

Корпус з червоного дерева та ялини

Cort GA-MEDX

Розроблена відповідно до останніх тенденцій, ця модель отримала корпус, з червоного дерева c верхньою декою з ялини. Ялина забезпечує ідеальний баланс між міцністю і гнучкістю, звідси її величезна популярність в якості дерева, що використовється для виготовлення верхніх дек акустичних гітар. Різнобічний звуковий характер ялини робить її ідеальним вибором для різних музичних жанрів і стилів гри.

 

Незважаючи на те, що багате звучання цільної деревини залишається неперевершеним, конструкція з ламінованого дерева також може забезпечити відмінне звучання прекрасного надійного і доступного інструменту. Одна з переваг застосування такої конструкції - неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.

Форма корпусу Auditorium

Cort GA-MEDX

Корпус Grand Regal має форму Auditorium, що представляє собою щось середнє між масивними габаритами Dreadnought і мініатюрними гітарами Grand Concert. Завдяки цьому GA-MEDX досить чутлива до будь-якої техніки: від гри медіатором до перкусійної палацевої техніки і стане відмінним вибором для музиканта, що шукає одну гітару, здатну охопити безліч музичних стилів.

Оригінальний струнотримач

Cort GA-MEDX

Ексклюзивний струнотримач Cort з увігнутою поверхнею помітно покращує сустейн, завдяки оптимальному куту вигину струн, в той же час зменшуючи їх натяг в області грифа для комфортної гри.

Звукознімач і преамп Cort CE306T

Cort GA-MEDX

Cort CE306T це дуже універсальний акустичний преамп з великим і чітким LCD дисплеєм та вбудованим тюнером. Графічний 4-смуговий еквалайзер спеціально розроблений для використання з акустичними гітарами, дозволяє налаштувати потрібне звучання в лічені хвилини.

Покриття Open Pore

Покриття типу Open Pore (OP) не тільки дозволяє насолодитися візуальної текстурою деревини, але дає інструменту вільно "дихати", тим самим підвищуючи його природну гучність та яскравість.



38180

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.