WARWICK Teambuilt Pro Series Streamer LX, 6-String (Natural Transparent Satin) Бас-гітара (GPS1216 90AA CHY FR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARWICK Teambuilt Pro Series Streamer LX, 6-String (Natural Transparent Satin) Бас-гітара (GPS1216 90AA CHY FR)

80 592 грн. (з податком) 80 592 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Зручний інструмент прекрасно підходить для будь-якого стилю музики

Streamer - одна з перших моделей, виготовлених компанією Warwick. Багато десятиліть бас-гітаристи всього світу обирають Streamer за його виразне звучання і ергономічний витончено вигнутий корпус. Модель Streamer LX - це приголомшливо універсальний 6-струнний інструмент, що ідеально підходить для практично будь-якого музичного жанру завдяки продуманому підбору дерева і звукознімачів. Корпус з американської вишні доповнений класичним для Warwick грифом з овангкола та накладкою з венге, а завершують картину активні soapbar звукознімачі MEC з 2-смуговим еквалайзером.

Зроблено в Німеччині

Інструменти Pro Series Warwick Teambuilt виготовлені на тій самій фабриці, що і топові Custom Shop Masterbuilt моделі, досвідченими висококваліфікованими фахівцями під безпосереднім керівництвом старших майстрів. Завдяки цьому ти можеш отримати справжній німецький Warwick за більш доступною ціною.

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III

Всі бас-гітари Warwick оснащуються унікальним регульованим нульовим поріжком Just-A-Nut III, розробленим компанією Warwick. Тепер стомлююче підпилювання порогів назавжди залишилося в минулому. Виготовлений з вражаючою точністю (до 1/100 мм) з використанням передових технологій, цей поріжок дозволяє легко і швидко відрегулювати висоту струн відповідно до своїх уподобань і манерою гри музиканта.

Посилений гриф

Багатьом бас-гітаристам знайома ситуація, коли навіть добре налаштований інструмент з відрегульованою висотою струн починає дзвеніти по ладах в області між 12 і 24 ладом, а придивившись уважніше, можна помітити опуклості в цій частині грифа. Це відбувається через те, що саме на цю область припадає найвищий натяг струн, в результаті чого він деформується.

 

Інженери Warwick вирішили цю проблему посиливши гриф в області 12 лада спеціальними сталевими стрижнями, що перешкоджають деформації. Така конструкція дозволила помітно збільшити жорсткість грифа, причому без впливу на звучання інструменту. Тепер ти зможеш налаштувати ідеальну для себе висоту струн і насолоджуватися комфортною грою по всій довжині грифа без дратівного брязкоту!

Фірмовий бридж

Безсумнівно, бридж - це один з найважливіших компонентів струнного інструменту, оскільки його вплив на багатство тембру і сустейн складно переоцінити. Саме тому інженери Warwick створили унікальний 3D бридж, який вже став справжньою легендою. Продумана масивна конструкція гарантує чудову передачу вібрації струн на корпус і дозволяє регулювати не тільки мензурну відстань і висоту струн, але також відстань між струнами і навіть кут нахилу самого бриджу. А конструкція з двох частин помітно полегшує і прискорює процес заміни струн.



38107

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.