IBANEZ AAD100 Гітара акустична
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-4 176 грн.

IBANEZ AAD100 Гітара акустична

Гитара акустическая, 6 струн, верхняя дека – цельная ель, задняя дека и обечайка – окуме, гриф – запеченный ньято, накладка – овангкол, цвет – натуральный
13 224 грн. (з податком) 17 400 грн. - 4 176 грн. 13 224 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості акустичної гітари IBANEZ AAD100: Акустична гітара форми Grand Dreadnought із трохи збільшеними габаритами надає велику гучність і насичений звук; Верхня дека із цілісної ялини з нижньою декою й обичайкою з окуме; Покриття Open Pore Natural забезпечує природне звучання дерева; Гриф із «запеченого» ньято з накладкою з овангкола гарантує ультраплавний відгук; Пружини X-M підсилюють високі та середні частоти, а також сприяють чистим басам; Профіль грифа — Low Oval; Накладка має заокруглені краї, що забезпечує зручну гру по всій довжині грифа.

Будучи частиною нової серії Advanced Acoustic, акустична гітара IBANEZ AAD100 представляє сміливий крок вперед у дизайні та звуці. З цим інструментом Ibanez надає нову форму деки Grand Dreadnought із трохи збільшеними габаритами. Завдяки їй гітара отримала не тільки насиченіший і яскравіший звук, а й істотно покращену гучність! AAD100 володіє верхньою декою із цілісної ялини з нижньою декою та обичайкою з окуме, а також покриттям Open Pore Natural, яке сприяє природному звучанню дерева. Гриф із «запеченого» ньято з накладкою з овангкола забезпечує ультраплавний відгук, що робить цю гітару ідеальною, як для флетпікінгу, так і для гри перебором.

Маленькі штрихи — великі результати

На додачу до трохи збільшеної деки, IBANEZ AAD100 також оснащена пружинами X-M, які підсилюють високі та середні частоти, а також сприяють чистим басам. Кріплення не тільки покращує звучання, але і забезпечує опору та довговічність.

«Запечений» гриф для додаткового комфорту

Ibanez не тільки термічно обробили гриф з ньято, але також надали йому форму Low Oval, що дає плавну, зручну гру по всій довжині. Крім того, накладка з овангкола має заокруглені краї для ще більшого комфорту. А бридж з овангкола покращує коливання під час гри. Багато гітаристів вражені звучанням і зручністю гри на інструментах серії Advanced Acoustic, і, повірте, ви теж будете!

230683

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.