FENDER CD-60S NATURAL WN Гітара акустична
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER CD-60S NATURAL WN Гітара акустична

Акустическая гитара, 6 струн, дредноут, верхняя дека - цельная ель, обечайка и нижняя дека - махагони, гриф - махагони/орех, цвет – натуральный.
13 200 грн. (з податком) 13 200 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

FENDER CD-60S NATURAL WN – одна з найпопулярніших моделей акустичних гітар. Ідеальний інструмент для музикантів, які хочуть придбати інструмент високої якості, що володіє прекрасним звуком і зручний при грі. Корпус моделі класичної форми дредноут елегантно виглядає та забезпечує комфорт при грі.

Верхня дека FENDER CD-60S NATURAL WN – з цільної деревини ялини, це надає інструменту прекрасні акустичні властивості при будь-якому стилі гри, яскраве звучання та широкий динамічний діапазон. Нижня дека й обичайка зроблені з махагоні, що дозволило не тільки отримати ефектний зовнішній вигляд, але і домогтися збалансованого звучання і вражаючої гучності. Гриф профілю Fender® Easy-to-Play також виконаний з махагоні, з одношаровою чорною окантовкою. Зручна форма грифа припаде до душі як початківцям, так і досвідченим професійним музикантам. Накладка - горіхова, радіусом 12" (305 мм), інкрустована перламутровими точками діаметром 3 мм. На грифі 20 ладів Vintage. Бридж виконаний з горіха, фурнітура - хромована. Гітара елегантно виглядає в натуральному кольорі дерева з глянцевою обробкою корпусу та грифа, контрастним чорним пікгардом. Розетка красиво оформлена перламутром.


228719

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.