YAMAHA TRBX305 (Factory Blue) Бас-гітара (TRBX305 FTB)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA TRBX305 (Factory Blue) Бас-гітара (TRBX305 FTB)

23 979 грн. (з податком) 23 979 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Ти - джерело власного звучання, його фундамент і основа. Тобі потрібен інструмент, створений для того, щоб стати ядром твоєї музики. Бас-гітари TRBX300 поєднують просунутий ергономічний дизайн з передовими технологіями і перевіреною часом найвищою майстерністю виготовлення. Ніяких компромісів - цей бас дасть тобі незрівнянне звучання та приголомшливу зручність гри. Вдома, в студії й на сцені - можеш бути впевнений, твій TRBX ніколи не підведе!

Корпус

Корпус Yamaha TRBX виготовлений з червоного дерева, з унікальним ергономічним 3D дизайном і вагою підібраною так, щоб зловити ідеальний баланс між щільністю звучання і зручністю гри.

Гриф

Гриф - це дуже важливий елемент конструкції будь-якої бас-гітари, що помітно впливає на звучання інструменту та зручність гри. Тому гриф TRBX 300 поєднує швидкісний ультракомфортний профіль і неймовірно надійну конструкцію з 5 частин ламінованого клена/червоного дерева, для видатної стабільності та відмінного тембру.

Кріплення грифа

У бас гітарах TRBX використовується точне кріплення грифа на болтах, для максимально зручного налаштування і прозорого енергійного звучання. Розроблений за сотні годин гри, новий профіль кріплення грифа забезпечує міцність, передачу вібрації і зручний доступ до верхніх ладів.

Звукознімачі

Звукознімачі Yamaha YGD M3 були розроблені каліфорнійським підрозділом Yamaha Guitar Development і отримали особливий дизайн зі збільшеними магнітопроводами під кожною струною і керамічними магнітами для потужного відкритого звучання з неймовірною розбірливістю і глибиною. Конструкція з шумозаглушенням гарантує чистоту сигналу, а кришки спеціальної форми мають спеціальний виріз для великого пальця, надаючи музикантові неперевершений комфорт при грі.

Активна електроніка (Perfomance EQ)

TRBX300 обладнаний унікальною розробкою від Yamaha - перемикачем Perfomance EQ: активною схемою з п'ятьма попередньо встановленими налаштуваннями еквалайзера. Це забезпечує миттєву зміну характеру звучання інструменту, а додатковий 2-смуговий еквалайзер дозволяє впровадити ще більш точне налаштування тону бас-гітари.

Струнотримач

Масивний литий струнотримач ефективно передає вібрацію струн на корпус для щільного, багатого звучання в поєднанні зі зручністю регулювання і перевіреною довговічністю. Відстань між струнами 18 мм (на 5-струнної версії) забезпечує максимальну зручність як при грі слепом, так і при використанні пальцьової техніки.

Головка грифа

Пряме розташування струни від нульового поріжка до кілка виключає бічний натяг, забезпечуючи чудову стабільність строю та зменшуючи кількість непотрібних призвуків. Ширина нульового поріжка на TRBX-305 становить 43мм, що забезпечує комфортне звуковидобування в будь-яких стилях гри.

Вихідний роз'єм

Монтований на сталеву пластину, стандартний 1/4" джек Yamaha забезпечує довговічність і простоту обслуговування.



38152

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.