YAMAHA TRBX505 (Brick Burst) Бас-гітара (TRBX505 BBST)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YAMAHA TRBX505 (Brick Burst) Бас-гітара (TRBX505 BBST)

33 489 грн. (з податком) 33 489 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Бас-гітари Yamaha серії TRBX дозволяють створити ідеальний звук для твоєї музики!

Ти - джерело власного звучання, його фундамент і основа. Тобі потрібен інструмент, створений для того, щоб стати ядром твоєї музики. Бас-гітари TRBX 500 поєднують просунутий ергономічний 3D дизайн з передовими технологіями і перевіреною часом найвищою майстерністю виготовлення. Ніяких компромісів - цей бас дасть тобі незрівнянне звучання та приголомшливу зручність гри. Вдома, в студії і на сцені - можеш бути впевнений, твій TRBX ніколи не підведе!

Звукознімачі YGD H5

Розроблені каліфорнійським підрозділом Yamaha Guitar Development, звукознімачі Yamaha YGD H5 були створені для прозорого відкритого звучання і чудово поєднуються з гнучким активним/пасивним підсилювачем. Завдяки "квадро" дизайну з чотирма магнітопроводами під кожною струною та AlNiCo магнітам, вони здатні передавати найменші нюанси звуковидобування в пасивному режимі, і видавати максимально щільний і драйвовий тон в активному.

Електроніка (пасивна/активна, індикатор батареї)

TRBX500 отримав гнучку активну/пасивну електроніку аудіофільского рівня для контролю тембру й екстремальної гнучкості звучання. Удосконалена схемотехніка забезпечує збалансований рівень вихідного сигналу як в активному, так і в пасивному режимах. Високоякісні позолочені деталі, що використовуються в основному ланцюзі схеми, забезпечують збільшену провідність і надійність, а світлодіодний індикатор стану батареї, встановлений на задній панелі попередить про необхідність її заміни.

Корпус

Корпус Yamaha TRBX виготовлений з червоного дерева, з унікальним ергономічним 3D дизайном і вагою підібраною так, щоб зловити ідеальний баланс між щільністю звучання і зручністю гри.

Зручний і стабільний гриф

Гриф - це дуже важливий елемент конструкції будь-якої бас-гітари, помітно впливає на звучання інструменту і зручність гри. Тому гриф TRBX 500 поєднує швидкісний ультракомфортний профіль і неймовірно надійну конструкцію з 5 частин ламінованого клену/червоного дерева для видатної стабільності і відмінного тембру.

Кріплення грифу

У бас-гітарах TRBX використовується прецизійно точне кріплення грифу на болтах, для максимально зручного налаштування і прозорого енергійного звучання. Розроблений за сотні годин гри, новий профіль кріплення грифу забезпечує міцність, передачу вібрації і зручний доступ до верхніх ладів.

Бридж

Масивний литий бридж ефективно передає вібрацію струн на корпус для щільного, багатого звучання в поєднанні зі зручністю регулювання і перевіреною довговічністю. Міжструнна відстань 18 мм (на 5-струнній версії) забезпечує максимальну зручність як при грі слепом, так і при використанні пальцевої техніки.

Головка грифу

Пряме розташування струни від нульового поріжка до кілочка виключає бічний натяг, забезпечуючи чудову стабільність налаштування і зменшуючи кількість непотрібних призвуків. Ширина нульового поріжка на TRBX-504 становить 43мм, що забезпечує комфортне звуковидобування в будь-яких стилях гри.

Вихідний роз'єм

Монтуємий на сталеву пластину, стандартний 1/4"джек Yamaha забезпечує довговічність і простоту обслуговування.



38157

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.