CORT GB34JJ (Black) Бас-гітара (GB34JJ BK)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT GB34JJ (Black) Бас-гітара (GB34JJ BK)

12 320 грн. (з податком) 12 320 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Бас-гітари серії GB створені для сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують класичний, перевірений часом, зовнішній вигляд та сучасні вдосконалення, вони стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені.

Гриф з канадського клена

Гриф GB34JJ виготовлений з канадського клена, деревина якого не тільки вирізняється своєю стабільністю та міцністю, але й надає інструментові щільного і пробивного звучання з яскравою атакою і виразною серединою. Клен має відмінний відгук, незалежно від техніки, чи то гра пальцями, медіатором або слепом.

Активна електроніка

Два традиційні звукознімачі "J"-типу і активна електроніка з 2-смуговим еквалайзером відчутно розширюють тембральний діапазон інструмента для застосування у багатьох музичних жанрах. Чи граєте ви джаз, де кожен найдрібніший динамічний нюанс є важливим, чи сучасний фанк з яскравою і компресованою атакою - активна електроніка та еквалайзер допоможуть вам адаптувати звучання GB34JJ практично до будь-якої ситуації.

Ергономічна п'ята грифа

Розроблений спеціально для забезпечення легкого доступу до верхнього регістру, новий ергономічний профіль п'яти грифа помітно збільшує комфорт під час гри, зменшує навантаження на сухожилля і сприяє правильному положенню зап'ястя і пальців лівої руки. Тепер ви можете без напруги виконувати навіть складні соло-партії і дотягнутися до найвищих нот!



39143

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.