CORT GB24JJ (2 Tone Burst) Бас-гітара (GB24JJ 2T)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT GB24JJ (2 Tone Burst) Бас-гітара (GB24JJ 2T)

10 511 грн. (з податком) 10 511 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Бас-гітари серії GB

Бас-гітари серії GB створені для сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують класичний, перевірений часом зовнішній вигляд з сучасними удосконаленнями і стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені.

 

GB24JJ це доступна модель для бас-гітариста початківця, виготовлена ​​за перевіреним часом класичним рецептом. Вона чудово підійде для безлічі музичних жанрів, а ефектний кленовий топ додає елегантності та преміальності зовнішньому вигляду інструменту.

Корпус з тополі з кленовим топом

Тополя - дуже популярна порода дерева для виготовлення інструментів. Деревина тополі має однорідну рівномірну фактуру та вирізняється невеликою вагою і збалансованим "м'ясним" звучанням з підкресленою серединою. Топ з ефектного вогняного клена додає преміальності зовнішності інструменту.

Гриф з канадського клена

Гриф GB24JJ виготовлений з канадського клена, деревина якого не лише відрізняється жорсткістю та стабільністю, але також надає інструменту щільне і пробивне звучання з яскравою атакою та виразною серединою. Клен чудово резонує незалежно від того, яку техніку звуковидобування ви використовуєте, чи то гра пальцями, медіатором або слепу.

Звукознімачі Cort Powersound JJ

Перевірена десятиліттями універсальна комбінація з двох J- style звукознімачів поєднує шовкову гладкість і натуральність звучання датчика біля грифа з артикульованим і розбірливим тоном бриджового звукознімача. Індивідуальні регулятори гучності кожного датчика дозволяють змішувати це звучання в потрібних пропорціях для того, щоб налаштувати оптимальний тембр інструменту для будь-якого музичного жанру.

Ергономічна п'ята грифа

Ергономічний профіль п'яти грифа розроблений для того, щоб забезпечити легкий доступ до верхнього регістру. Він помітно збільшує комфорт під час гри, зменшуючи навантаження на сухожилля і сприяючи правильному положенню зап'ястя і пальців лівої руки. Тепер ви можете виконувати без напруження навіть складні соло партії і дотягнутися до найвищих нот!



38906
Характеристики
Бридж
Vintage Bridge
Гарантія
12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Гриф
Канадський клен (Canadian Hard Maple)
Корпус
Тополя (Poplar) з топом з хвилястого клена (Flame Maple)
Лади
20
Мензура
34"(864 мм)
Механика
Хром
Накладка грифа
Ятоба (Jatoba)
Виробництво
Індонезія
Управління
2 Volume, 1 Tone
Колір
Санбьорст - 2-Tone Burst (2TS)
Комплектація
Гітара, ключі для анкера і бриджу
Радіус накладки грифа
240 мм
Звукосниматель центральный
2 х Cort Powersound J Style

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.