Бас-гітара CORT C4 Deluxe (Candy Red)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Бас-гітара CORT C4 Deluxe (Candy Red)

16 913 грн. (з податком) 16 913 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Бас-гітари серії Artisan створені для професійних музикантів, яким потрібний інструмент найвищої якості. Добірні породи деревини, високоякісна механіка і просунута електроніка Bartolini роблять бас-гітари серії Artisan чудовим вибором як для сценічного, так і для студійного використання.

 

Оновлена ​​модель C4 Deluxe - це якісний та надійний інструмент, виготовлений з добірних порід деревини і оснащений сучасною електронікою. Завдяки ергономічному дизайну та багатому звучанню ця бас-гітара стане вірним напарником не лише для музиканта-початківця, а й для досвідченого бас-гітариста.

Корпус з тополі

Тополя - дуже популярна порода дерева для виготовлення інструментів. Деревина тополі має однорідну рівномірну фактуру та вирізняється невеликою вагою і збалансованим "м'ясним" звучанням з підкресленою серединою.

Звукознімачі Bartolini MK-1

Звукознімачі MK-1 цілком передають фірмове об'ємне звучання Bartolini. Завдяки цьому C4 Deluxe має характерний збалансований "рояльний" тембр, з вираженою серединою і чистими верхами, що чудово підходить як для гри в групі, так і для сольного виконання.

Активна електроніка Markbass MB-1 EQ

Передпідсилювач Markbass MB-1 EQ характеризується дуже натуральним і прозорим звучанням, не забарвлює органічний природний тембр і резонанс деревини. Кришталева розбірливість і натуральна теплота тону, м'які баси, повнозвучна середина і кришталеві верхи - все це змусить вас забути про те, що ви тримаєте в руках електро інструмент. 3-смуговий еквалайзер Markbass - найкращий спосіб розкрити акустичну природу бас-гітари.

Гнучкий 3-смуговий еквалайзер дозволяє легко налаштувати звучання інструмента, як на сцені, так і в студії. Крім цього C4 Deluxe обладнаний перемикачем активного/пасивного режиму для миттєвого перемикання між сучасним активним або ж традиційним пасивним тембрами.

Бридж MetalCraft M

Міцний та масивний бридж MetalCraft M був розроблений з упором на простоту використання і поліпшену передачу тону. Залежно від товщини струн подвійна система установки дозволяє встановлювати їх або крізь корпус, або зверху, щоб знайти найкращий оптимальний натяг струн, забезпечуючи покращений сустейн, комфорт при грі та сфокусоване звучання. Ще одне велике поліпшення в передачі тону - це глибокі окремі прорізи, які надійно утримують сідла, запобігаючи будь-якому небажаному зрушенню, в той же час дозволяючи вібраціям струни правильно передаватися на корпус.

Оновлений дизайн голови грифа

Голова грифа виконана в одній кольоровій гамі з корпусом, що надає зовнішності інструмента завершеності та стилю. А пряме проходження струни від нульового поріжка до кілка зменшує бічний натяг, забезпечуючи додаткову стабільність налаштування і зменшуючи кількість непотрібних призвуків.

41004
Характеристики
Механіка
Чорна
Бридж
MetalCraft M4
Колір
Червоний глянсовий лак - CBL (Candy Red)
Червоний глянсовий лак - CBL (Candy Red)
Гарантія
12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Гриф
Клен (Maple)
Звукознімачі
2 х Bartolini MK-1
Кілки
Закритого типу
Корпус
Тополя (Poplar)
Лади
24
Мензура
(864мм)
34"
Накладка грифа
Ятоба (Jatoba)
Виробництво
Індонезія
Тип конструкції
Гриф на болтах (Bolt-On)
Управління
1 гучність, 1 баланс, перемикач active/passive
Комплектація
Гітара, ключі для анкера і бриджу
Струни
45-105
Еквалайзер
Markbass MB-1 Preamp, 3-смуговий активний еквалайзер
Радіус накладки грифа
400 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.