JCT95
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JCT95

13 199 грн. (вкл. НДС) 13 199 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Justin Chancellor Cry Baby Wah - це багатофункціональний інструмент, який об'єднує три окремих ефекти в одній педалі:

плавну виразність среднечастотного фільтру, яскраву агресію кастомної схеми wah wah і бензопильний скрегіт вінтажного фуза. Це ідеальне доповнення до багатовимірної ролі басиста Джастіна Ченселлора в групі Tool. Будь то відкриття звукових ландшафтів з акордами і гармоніками або синхронізація з гітаристом Адамом Джонсом для виконання захоплюючих однотонних унісон прогонів, Джастін виходить за рамки традиційних кордонів свого інструменту, щоб допомогти скласти багатошарові мелодії групи. Він, без сумніву, є одною із сучасних легенд, які використовують ефекти на басу. Тому він тримає в своєму розпорядженні ретельно конфігурований педалборд для створення тембрів і вивчення звуків. Ця особлива Cry Baby Wah поєднує в собі деякі з його улюблених комбінацій - фільтр, wah wah і фуз.

 

ДВА РІЗНИХ ГОЛОСИ: UK FILTER і CRY BABY WAH

Justin Chancellor Cry Baby Wah включає в себе режими UK Filter і Wah, дві різні варіації на тему.

 

UK FILTER: ЖИРНИЙ І ГОРТАННИЙ

У режимі U.K. Filter використовується спеціальна напівпровідникова схема, розроблена для імітації унікальної обвідної фільтрації регулятора тембру на власному інструменті Джастіна - жирної і гортанної з яскраво вираженими піками. Цей режим повністю відповідає мелодійним голосовим фразам з треку Tool "The Patient". У поєднанні з вбудованим режимом фузу, U.K. Filter генерує неймовірно плавні, схожі на синтезатор тони.

 

WAH: БЛИСКУЧА. АГРЕСИВНА. РОЗКІШНА

Якщо ви віддаєте перевагу більш традиційному звук, в режимі Wah використовується класичний червоний індуктор Fasel і схема модифікованої Cry Baby Wah для більш агресивного звуку і яскравих соковитих гармонік. У поєднанні з вбудованою схемою фуза, режим Wah прорізає мікс електричним вогнем.

 

СТВОРЮЙТЕ СВІЙ ЗВУК. ТРИМАЮЧИ БАСИ ПІД КОНТРОЛЕМ 

Налаштуйте кожен режим за допомогою окремих регуляторів гучності і Q і переходите між ними в будь-який час, натискаючи на перемикач Wah Select. В обох режимах спеціальна схема цієї педалі підтримує щільність і вагу нижніх частот, посилюючи чистий сигнал на частоті 400 Гц і змішуючи його з сигналом ефекту на початку ходу педалі.

 

ВІНТАЖНИЙ ФУЗ

У цій педалі використовується фуз Джастіна, заснований на лютому вінтажному британці. Він прорізає мікс з більш щільним фокусуванням, ніж більшість фузів такого типу, зберігаючи при цьому велику частину громоподібної міці басового сигналу. Згадайте про монстуозний звук Джастіна у треку Tool "Jambi".

 

За замовчуванням ви почуєте фуз тільки при русі педалі - це дає британським режимам Filter і Wah необхідну кількість гармонійного контенту, яку можна вловити для нищівних, але музичних пасажів, якими відомий Джастін. Хочете використовувати фуз окремо? Просто натисніть на перемикач збоку, і він буде працювати незалежно.

 

ОБ'ЄДНУЙТЕ РЕЖИМИ UK FILTER АБО WAH З ФУЗОМ АБО ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЇХ ОКРЕМО. ВИБІР ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЗА ВАМИ

Джастін окремо використовує режим UK Filter, і йому подобається комбінувати режим Wah з фузом, який він може задіяти одним рухом завдяки додатковому топперу на педалі, який забезпечує велику площу поверхні, з якою контактує ваша нога.

 

Отримайте перевірену формулу Джастіна для отримання приголомшливих звуків або експериментуйте з усіма доступними конфігураціями, щоб розкрити потужний потенціал вашого власного обладнання. У всіх сценаріях Justin Chancellor Cry Baby Wah є обов'язковим інструментом для бас-гітариста, що створює свій звук.





39844
Характеристики
Гарантия
12 місяців
Производство
США
Эффекты
Wah, фільтр, фуз
Питание
9В (від батареї або адаптера - не входять до комплекту)

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.