Комбік гіт.Blackstar HT-Metal-60 (2x12") (ламповий)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комбік гіт.Blackstar HT-Metal-60 (2x12") (ламповий)

52 996 грн. (вкл. НДС) 52 996 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Гітарний комбопідсилювач Blackstar HT METAL 60

Blackstar HT METAL 60C 2X12”- комбопідсилювач потужністю 60 Ватт – один з найуніверсальніших «high gain» підсилювачів. Справжній монстр металу, його з головою достатньо для того, аби розігріти публіку зі сцени найбільших концертів світу. Але в той же момент він може бути повноцінним атрибутом для занять вдома, не втрачаючи в глибині, щільності та потужності звучання.

Незважаючи на надзвичайно потужне безкомпромісне щільне справжнє лампове звучання та унікальний зовнішній вигляд, серія HT METAL створена на основі популярних та уже визнаних в усьому світі лінійок HT-1, HT-5 і Venue. Поєднання, яке необхідне сучасному гітаристу виключно для важкої музики.

Лінійка поєднує доступні на сьогодні 1 і 5-тиватні комбо і «голови» та кабінети 1х12", 4х8" з динаміками Blackstar Blackbird. А також до повного арсеналу серії входять 60-тиватний комбопідсилювач на лампах 6L6 з 2х12" динаміками і підсилювач потужністю 100 Ватт з кабінетом 4х12". Тому, можна з впевненістю сказати, що з серією HT METAL Ви маєте можливість отримати весь потенціал нового надпотужного лампового «саунду» від Blackstar, будь-де. Неважливо, чи Ви займаєтесь вдома, або ж виступаєте на найбільших концертах світу.

Уся лінійка має унікальний зовнішній вигляд. Чорна металева решітка, металева панель та металевий логотип справляють враження і уже тільки зовнішнім виглядом дають зрозуміти, що він ховає у собі потужне та агресивне звучання.

Blackstar HT METAL 60C 2X12”- комбопідсилювач потужністю 60 Ватт – один з найуніверсальніших «high gain» підсилювачів. Справжній монстр металу, його з головою достатньо для того, аби розігріти публіку зі сцени найбільших концертів світу. Але в той же момент він може бути повноцінним атрибутом для занять вдома, не втрачаючи в глибині, щільності та потужності звучання.

Комбопідсилювач поєднує в собі три повноцінних канали Clean, Overdrive 1 і Overdrive 2 з можливістю використання фут контролера. Загаліні регулятори Volume, Presence, Resonance і Reverb. Канали OD1 та OD2 мають однин спільний еквалайзер Treble, Middle, Bass і ISF — запатентована компанією Blackstar система, що забезпечує дійсно нові звукові можливості, розширює звуковий діапазон та збільшує до безкінечності варіації налаштування звуку. Також канали OD1 та OD2 мають незалежні контролери Volume і Gain для налаштувань різного звуку ефекту distortion, або ж для підсилення звучання на Ваших гітарних соло. Канал Clean має незалежні регулятори Treble, Bass і Volume, а також кнопку Voice, яка дає можливість вибору між «British Class-A» і «Dynamic US» «саунду». До того ж в комплекті ви отримуєте чотириканальний футконтролер для кожного з каналів та можливістю вмикати і вимикати ефект реверберації.

В комбопідсилювачі Blackstar HT METAL 60 використовується дует з ламп 6L6, що видають 60 Ватт неперевершеного якісного металевого лампового «саунду». Справді потужне звучання Ви отримуєте завдяки динамікам Celestion, одним з найвідоміших та найякісніших у світі. METAL 60 має цифровий ефект реверберації з можливістю вибору між Dark та Bright модифікаціями. Петля ефектів з переключенням рівня з +4dBVдо -10dBV, емульований вихід з емуляціями кабінету 1x12” та 4x12”.
Технічні характеристики Blackstar HT METAL 60:
60-ватний ламповий комбо
2 x ECC83, 2 x 6L6 лампи
Три канали, які можна котролювати з допомогою футсвітча
2x12" динамік Celestion
Удосконалена схема управління тембром
ISF (ноу-хау компанії)
Перемикач Clean Voice
Перемикач Overdrive 1 Voice
Перемикач Overdrive 2 Voice
Регулятори Presence, Resonance та Master
Ревербератор із перемикачем dark/bright
Емульований вихід: 1x12/4x12
Петля ефектів із перемикачем рівня
Чотирикнопочний футсвітч в комплекті
121445
Характеристики
Вид
Підсилення для гітар, кабінети

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.