Комбік гіт. Blackstar HT Stage 60 MKII (1x12") (ламповий)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комбік гіт. Blackstar HT Stage 60 MKII (1x12") (ламповий)

41 860 грн. (вкл. НДС) 41 860 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Гітарний комбопідсилювач Blackstar HT Stage 60 112 MkII

Настав час усіх здивувати наступним поколінням серії лампових підсилювачів Blackstar HT Venue. Після більше трьох років інтенсивної роботи у сфері досліджень, розробки та аналізу ринку компанія Blackstar горда презентувати нове покоління серії лампових підсилювачів HT Venue. HT Venue MkII – це поєднання уже визнаної нагородами лінійки лампових підсилювачів та інноваційних технологічних рішень, які розраховані на нове та прогресивне покоління гітаристів

НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЛАМПОВІ ПІДСИЛЮВАЧІ

Настав час усіх здивувати наступним поколінням серії лампових підсилювачів Blackstar HT Venue Після більше трьох років інтенсивної роботи у сфері досліджень, розробки та аналізу ринку компанія Blackstar горда презентувати нове покоління серії лампових підсилювачів HT Venue. HT Venue MkII – це поєднання уже визнаної нагородами лінійки лампових підсилювачів та інноваційних технологічних рішень, які розраховані на нове та прогресивне покоління гітаристів. В результаті ми отримуємо унікальний, на сьогодні, свіжий продукт від компанії Blackstar, з великою кількістю можливостей та гнучкістю використання. В той же момент, управління та налаштування залишаються інтуїтивно зрозумілими та простими.  
Місію, яку поставили перед собою команда Blackstar Amplification була «відносно проста»: об’єднати усі переваги та можливості звуку з двох світів: найкращі класичні та нове покоління «модернових» hi-gain підсилювачів планети. Цікаво?

ЩО Ж НОВОГО В HT VENUE MKII?

• Повністю оновлений канал Clean

• Оновлене звучання Overdrive. При грі Ви відчуєте більше динаміки, що створює загальне враження повнішого, більш насиченого, «багатшого» звуку.

• Тепер усі налаштування можна змінювати за допомогою футконтролера.

• Нова функція, яка зменшує звучання Вашого підсилювача лише до 10 частини заявленої потужності без будь-яких компромісів. Дуже зручно для занять вдома.

• В HT-Venue MkII Ви отримуєте професійний інструмент для запису через USB вихід.

• Також: можливість використовувати режим «boost» на будь-якому каналі за допомогою футконтролера, XLR вихід для запису DI сигналу вашої гітари, вбудований оновлений ефект реверберації студійної якості.

• Нові підсилювачі стали більш компактними та портативними.

#MOREISMORE


HT Stage 60 112 MkII – гітарний комбопідсилювач оновленої лінійки Blackstar потужністю 60 «лампових» Ватт. В ньому використовується класична схема з лампами EL34, що і створює справді якісне та чисте звучання. Комбопідсилювач оснащений 1х12” гітарним динаміком Celestion. Загальної потужності в такій комбінації повністю вистачить для того аби повноцінно себе почувати навіть на великій сцені. Ви отримуєте чистий гітарний звук на каналі Clean як у «бутікових» легендарних підсилювачах. До того ж, вже на цьому каналі у вас є можливість вибрати між двома режимами «Британський клас A» та «Динамічний US». Кожен з каналів має налаштування ISF. Ну і звичайно, канали Overdrive також мають 2 варіації звучань. Зручно і те, що комбопідсилювач оснащений функцією зменшення потужності в пропорції до 10% від заявленої, що робить його ідеальним варіантом для занять вдома та роботи на студії звукозапису.
125287
Характеристики
Вид
Підсилення для гітар, кабінети

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.