Мікрофон стрічковий Prodipe R.S.L.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мікрофон стрічковий Prodipe R.S.L.

15 954 грн. (вкл. НДС) 15 954 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Prodipe R.S.L.

Prodipe Ribbon Stereo (R.S.L.) – висококласний дротовий студійний стрічковий мікрофон для шанувальників і поціновувачів теплого звуку. Незважаючи на свою технічну просунутість і широкі можливості, дане рішення має відносно скромний цінник. У всякому разі, прямі конкуренти цього мікрофона коштують помітно дорожче. Мікрофон Ribbon Stereo (R.S.L.) компанія «Prodipe» адресує малим і домашнім студіям, а також вимогливим музикантам для індивідуального використання. За еталонні зразки при створенні цього продукту інженерами «Prodipe» взяли кращі мікрофони 60-х років минулого століття. В результаті їм вдалося створити свій власний мікрофон, в якому органічно поєдналися традиції минулого і передові технології сьогодення.

Мікрофон Ribbon Stereo (R.S.L.) має спрямованість «вісімка», що дозволяє записувати партії відразу двох вокалістів або музикантів-інструменталістів. Мікрофон дуже добре сприймає джерела звуку, що знаходяться в зоні дії, і ігнорує інші шуми, що приходять із зовні. Мікрофон відрізняється високою чутливістю, пом'якшує надмірно агресивні звуки, передає природні тембральні особливості голосу та інструментів. Стрічкові мікрофони проявляють свої якості при записі: гітарних підсилювачів, в якості оверхедів, перкусійних інструментів, дерев'яних і мідних духових, рожків, акустичних фортепіано, акустичних гітар, струнних інструментів (соло), струнних секцій, хорів і оркестрів, голосу.

Протестовано Івоном Гуілардом

"R.S.L. мене просто здув! Порівнявши його з класичними стрічковими мікрофонами, Ви звернете увагу, що Prodipe R.S.L. має аналогічні характеристики. Він дає все, що Ви хотіли б отримати від стрічкового мікрофона: м'якість, округлість, теплоту і природне відтворення звуку інструменту. Наприклад, з гітарою або будь-яким іншим гармонійно багатим акустичним інструментом R.S.L. з разючою точністю відтворює його тембральне забарвлення. Prodipe R.S.L. заповнює собою пробіл на ринку для даного типу мікрофонів і, мені здається, немає домашніх і професійних студій, де його не повинно бути". – Івон Гуілард.

Івон Гуілард належить до тих музикантів, чия кар'єра будувалася в сміливих експериментах, безперервних музичних пошуках. Класична освіта в консерваторії в поєднанні з любов'ю до джазу і ритм-енд-блюзу, відкрили перед Івон Гуіллардом можливість працювати, з одного боку, з Weidorje і подібними, а, з іншого – з Жаком Хігеліном та іншими, не забуваючи про Бернарда Лавалье, Вероніки Сансон, Білле Дерамі, Сержа Генсбура, Magma, Яссона Ндуре, l'Affaire Louis Trio, the Silencers, Єву Маршаль і Клода Салмарі.

Інструкція користувача

26-2-13-7

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.