ALESIS HARMONY 32 Синтезатор (HARMONY32)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Синтезатор ALESIS HARMONY 32

2 856 грн. (вкл. НДС) 2 856 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

ALESIS HARMONY 32

Не дозволяйте невеликому розміру Harmony 32 вводити вас в оману - цей інструмент розміром з пінту містить 300 високоякісних тембрів. У ньому представлені традиційні фортепіанні і оркестрові інструменти, а також гітари, барабани і звукові ефекти. Вбудовані динаміки чітко відтворюють кожну ноту. Потрібно пограти в тиші? Підключіть свої улюблені навушники, щоб автоматично відключити звук в динаміках.

Вбудовані функції навчання
ALESIS HARMONY 32

Alesis Harmony 32 включає 40 демо-пісень, які забавні і прості для початківців. Для тих, хто любить пригоди, є режим акомпанементу з 300 вбудованими ритмами. Це ідеальна функція, коли вчитель фортепіано, один або член сім'ї хоче приєднатися до веселощів!


Грайте на піаніно де завгодно і коли завгодно
ALESIS HARMONY 32

Грайте на піаніно де завгодно і коли завгодно Harmony 32 може живитись від USB або від 4 батарейок AA (не входять в комплект). Оскільки Harmony 32 може працювати від акумулятора, його можна брати з собою куди завгодно. Ви можете потренуватися на свіжому повітрі або взяти з собою додому до друга. Ви навіть можете освіжити свої навички під час довгої поїздки (якщо за кермом не ви!)

Більше 40 безкоштовних інтерактивних уроків Melodics
Melodics

Melodics - кращий спосіб розвинути свої навички і впевненість у своїй портативної клавіатурі. Завантажте Melodics на свій комп'ютер або планшет, щоб практикуватися, весело, актуально і ефективно, з величезною різноманітністю уроків і структурою навчання, яка покладає відповідальність на вас. Ви будете вчитися з миттєвою зворотним зв'язком, граючи чудово звучну музику сучасних жанрів.

Три місяці безкоштовного доступу до онлайн уроків Skoove Premium
Skoove Premium

Skoove - це найпростіший спосіб навчитися грі на піаніно, що пропонує поглиблені онлайн-курси гри на фортепіано, які адаптуються під твій рівень виконання. Розширюй свій репертуар у зручний час, в зручному для тебе темпі, з ретельно підібраним каталогом, наповненим безліччю композицій, від поточних хіт-парадів до класичної музики. Потрібна невелика допомога? Досвідчена команда музикантів Skoove завжди готова відповісти на будь-які питання. Нові ексклюзивні уроки додаються кожен місяць, так що ти зможеш продовжувати розширювати свій репертуар новою музикою, а також покращувати свою гру на фортепіано з допомогою нових порад і прийомів з теорії музики.

2 місяці безкоштовного доступу до сервісу TakeLessons Live
TakeLessons Live

Ти зможеш вчитися швидше і ефективніше, використовуючи дистанційні живі заняття з командою справжніх досвідчених викладачів TakeLessons. Піднімай руку, задавай питання, спілкуйся з іншими учнями і отримуй задоволення. Ти зможеш отримати стільки уроків, скільки захочеш - щомісяця проходять сотні занять, які допомагають початківцям музикантам, таким же, як і ти!

39391
Характеристики
Выход на наушники
Так, 3,5мм мініджек
Гарантия
12 місяців
Производство
Китай
Клавиатура
32 міні клавіші
Комплектация
Синтезатор, USB кабель, керівництво користувача
Питание
Блок живлення, USB, або 4 батареї типу АА (купуються окремо)
Композиции
40
Тембры
300
Дисплей
LED
Акустика
Так
Метроном
Так
Устройство хранения
Вбудована пам'ять
Стили
300
Вес
1.08 кг
Вес (кг)
1.08 кг
Размеры
559 x 165 x 64 мм

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.