KZ Audio T10S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новое

KZ Audio T10S

6 033 грн. (вкл. НДС) 6 033 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

KZ T10S – оновлена модель бездротових навушників з технологією активного шумоподавлення ANC та режимом прозорості, якісними динамічними випромінювачами, що забезпечують Hi-Fi якість звучання, зручним та легким оголов'ям з алюмінієвого сплаву та органами управління, розташованими прямо на чашці навушників. KZ T10S оснащені сучасним бездротовим модулем Bluetooth 5.0, що забезпечує стабільне з'єднання з низькою затримкою. Крім цього KZ передбачили можливість провідного підключення за допомогою 3,5-мм знімного кабелю. Прозорий режим, створений алгоритмами AI може чітко передавати вам сторонні людські голоси, гудки автомобілів та інші звуки без перешкод. Навушники чудово підходять для прослуховування музики у будь-яких жанрах, 40-мм динаміки з титановою діафрагмою та правильне акустичне оформлення забезпечують високу якість звуку у всьому діапазоні частот. KZ T10S вибудовують глибоку та об'ємну сцену з непоганим поділом інструментів у віртуальному просторі та позиціонуванням. За допомогою коліщатка регулювання ви можете вільно налаштуватись на комфортний стан прослуховування, не вимикаючи музику. Бездротові навушники KZ T10S виконані у класичному дизайні. Основні елементи корпусу, такі як конструкція оголов'я та корпусу чашок виконані з алюмінію, що гарантує надійність, незважаючи на досить легку вагу близько 300 грам. Амбушюри виготовлені з піни з ефектом пам'яті та приємної на дотик еко-шкіри, що забезпечують зручну посадку. Навушники відмінно підходять для тривалого використання та можуть використовуватись на пробіжках. Вони не тиснуть на голову, а вуха не потіють навіть при носінні протягом цілого дня. Чашки навушників повертаються на 90 градусів, що дозволяє зручно носити KZ T10S на шиї. Вбудований акумулятор ємністю 500 мАч забезпечує до 30 годин прослуховування у звичайному режимі та до 25 годин прослуховування з активним шумоподавленням, а заряджати навушники можна через сучасний роз'єм USB Type-C. Технічнi характеристики: Бренд: KZ Вид навушників:повнорозмірні Тип: бездротові Версія Bluetooth: 5.0 Діаметр мембрани, мм: 40 Кількість драйверів: 1 Матеріал:пластик, алюміній Матеріал амбушюр: силікон Підтримка кодеків: SBC, AAC Частоти, Гц: 20-20000 Система активного шумоподавлення: так, ANC Роз'єм для заряджання: usb-c Ємність батареї: 800 мА/г Час роботи, год: до 38 Вбудований мікрофон: так Чутливість навушників, дБ: 101 Чохол/футляр у комплекті: так Кабель, що від'єднується: так Роз'єми: 3.5, usb-c Опір, Ом: 32 Тип акустичного оформлення: закриті Тип випромінювача: динамічний Колір: темносірий Вага: 0,3 кг Комплектація:навушники; знімний кабель 3.5 мм; чохол; кабель для заряджання; документація.




ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип навушників
Динамічні
Тип підключення
Бездротовий
86472
Характеристики
Тип
Бездротові навушники

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.