KZ Audio ZAS BLACK NO MIC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KZ Audio ZAS BLACK NO MIC

4 640 грн. (вкл. НДС) 4 640 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

KZ ZAS - нова модель у флагманській лінійці гібридних навушників від компанії Knowledge Zenith оснащена одним динаміком, шістьма покращеними арматурними випромінювачами 50024s і одним 30019. За звук KZ ZAS відповідає низькочастотний динамік на 10мм, шість середньочастотних арматурних випромінювачів 50024s, і один високочастотний 30095. Для розподілу звуку по різних компонентах навушника використовується кросовер. Таке поєднання драйверів забезпечує хороше виділення низьких частот, причому середні і верхні частоти також залишаються детальними. Внутрішньоканальні навушники відмінно ізолюють від навколишнього шуму за рахунок ергономічної форми та завушної посадки. Незважаючи на велику кількість драйверів KZ ZAS має досить низький опір і високу чутливість. Це дозволяє використовувати навушники не лише з дорогими аудіокартами, але й зі слабкими підсилювачами, недорогими смартфонами та плеєрами. Запас гучності буде достатньо на будь-якому типі пристроїв. Внутрішня частина корпусу KZ ZAS виконана із напівпрозорого пластику, через який можна побачити динамік та арматурні драйвери. Звуковод зроблений з металу, на ньому є поглиблення для кращого зчеплення з амбушюрами та сітка для захисту від попадання пилу та бруду. На зовнішній стороні навушника розташована гарна глянсова панель із металевим ободом золотого кольору. У комплекті йде кабель довжиною 120см із посрібленими проводами та зручними завушинами із силікону, він підключається до KZ ZAS за допомогою стандартного 2-pin роз'єму. Тип: гібридні Колір: Black Спосіб кріплення: завушний Тип кабелю: Знімний Довжина кабелю: 120 см Тип штекера: L-подібний Роз'єм: 3,5 мм Тип конектора: 0,75 мм Чутливість: 109 дБ Опір: 24 Ом Діапазон частот: 10-40000 Гц Маса: 24 г
86103
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.