KZ Audio ZS10 PRO X BLACK NO MIC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KZ Audio ZS10 PRO X BLACK NO MIC

2 543 грн. (вкл. НДС) 2 543 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

KZ ZS10 PRO X – доопрацьована модель гібридних навушників, що зарекомендували себе, з оновленим акустичним оформленням арматурних драйверів і класичним дизайном. Pro X виконані в напівпрозорому корпусі анатомічної форми з акрилу з металевою зовнішньою панеллю і мають збалансоване звучання з гарною деталізацією завдяки використанню чотирьох арматурних і один динамічного випромінювача. Провід з'єднується через 2-pin роз'єм (тип C) і за бажання може бути замінений на будь-який інший з таким самим типом підключення, також можливе підключення Bluetooth адаптерів. Внутрішня частина корпусу KZZS10 PRO X виконана з напівпрозорого акрилу, через який можна побачити внутрішню конструкцію та 5 випромінювачів. На лицьовій частині навушників знаходяться панелі з металу з мінімальним дизайном, покриті матовою фарбою чорного кольору. Заушна посадка дає змогу зменшити мікрофонний ефект від кабелю, а форма ZS10 Pro X успадкована від попередньої моделі KZ. Навушники забезпечують хорошу шумоізоляцію і відмінно підходять для використання в метро та інших галасливих місцях, а також як моніторні навушники на сцені. Звуковод KZ ZS10 PRO X виконаний з металу, на ньому є поглиблення для кращого зчеплення з амбушюрами та сітка для захисту від потрапляння пилу та бруду. Гібридна конструкція із п'ятьма випромінювачами різного типу забезпечує відмінне звучання на всьому діапазоні частот. При створенні ZS10 PRO X компанія KZ врахувала досвід попередніх моделей та встановила покращені арматурні випромінювачі: за середні та високі частоти тепер відповідають 4 драйвери 50024s з новим акустичним оформленням. Для низьких частот оновлення популярних навушників також отримало 10 мм динамічний випромінювач. Для правильного розподілу сигналу п'ятьма драйверами використовується кросовер, який забезпечує відтворення потрібної частоти спеціально підібраним компонентом. Незважаючи на велику кількість випромінювачів ZZS10 PRO X мають гарну чутливість і низький опір.Це дозволяє використовувати навушники не лише з дорогими аудіокартами, але й зі слабкими підсилювачами смартфонів та плеєрів. Запас гучності буде достатньо на будь-якому типі пристроїв. Тип навушників: Вакуумні Тип підключення: Дротові Інтерфейс підключення: 3.5 мм (mini-Jack) Колір: Black Тип кабелю: Знімний Довжина кабелю: 120 см Діапазон частот навушників: 20 – 40000 Імпеданс: 29 Ом Технологія: гібридна (4 арматурні драйвери+динамічний) Маса: 27г
86095
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.