KZ Audio ZST X PURPLE MIC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KZ Audio ZST X PURPLE MIC

919 грн. (вкл. НДС) 919 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

KZ ZST X MIC – гібридні навушники з арматурним та динамічним драйвером виконані в напівпрозорому корпусі анатомічної форми, мають збалансоване звучання завдяки використанню якісних випромінювачів. Провід відключається і при бажанні може бути замінений на будь-який інший з таким же типом підключення. Оновлення популярної моєделі ZST отримало покращений 10-мм динамічний драйвер, який відповідає за низькі та середні частоти. Для середніх та верхніх частот використовується арматурний випромінювач 30095. Гібридна конструкція дозволяє домогтися яскравого звучання з щільним басом, серединою, що добре читається, і дзвінкими високими. KZ ZST X MIC відрізняються відмінним дизайном та ергономікою. Корпуси навушників виконані з напівпрозорого пластику, через який можна побачити внутрішню конструкцію пристрою, на звуководі є невеликий виступ для кращого зчеплення з амбушюрою та металева сітка для захисту драйверів від бруду. Завдяки зручній анатомічній формі та завушнику ZST X щільно сидять у вусі, не випадають при бігу та відмінно ізолюють від зовнішнього шуму. Кабель підключається до навушників через стандартний 2pin конектор. Срібний кабель, який постачається в комплекті з навушниками, виконаний з якісних матеріалів і відмінно передає аудіосигнал. L-подібний штекер та розгалужувач виконані із щільної гуми та не зношуються навіть через кілька років. Плетений провід не заламується, а біля конектора є невеликий силіконовий завушник для більшого комфорту при носінні. Тип: гібридні Колір фіолетовий Спосіб кріплення: завушник Довжина кабелю: 120 см Тип штекера: L-подібний Роз'єм: 3,5 мм Тип конектора: 0,75 мм Чутливість: 107 дБ Опір: 12 Ом Діапазон частот: 20-20000 Гц Мікрофон: Вбудований Наявність активного шумоподавлення: ні Чутливість мікрофона: 112 дБ Конструкція мікрофону: Розміщений на дроті Маса: 28 г
86091
Характеристики
Тип
Навушники провідні

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.