Ortofon cartridge QUINTET BLACK S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon cartridge QUINTET BLACK S

44 679 грн. (вкл. НДС) 44 679 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Як і попередня модель, головка забезпечує точний, детальний і дуже рухливий звук, характерний для кращих голівок цього класу, проте завдяки модернізації критично важливих елементів конструкції, параметри Ortofon Quintet Black S додатково поліпшені.

Голівка виготовлена ​​в корпусі з ABS і алюмінію - компанія Ortofon має величезний досвід в області створення нерезонірующіх структур, побудованих з використанням різних матеріалів, і таке поєднання було обрано не випадково. Корпус Ortofon Quintet Black S повністю вільний від власних резонансів і ефективно демпфує будь-які зовнішні вібрації, що є неодмінною умовою отримання високоякісного звучання від чутливих MCзвукоснімателей. Голкотримач в даній моделі виготовлений з сапфіра, як і в звукознімачах Ortofon класу High-End, що забезпечує виняткову деталізацію і нейтральність звуку.

Прецизійна заточка голки типу Shibata з радіусом 6/50 мкм гарантує відмінний трекінг і передачу найдрібніших нюансів запису звукової доріжки. При це голівка має цілком стандартним зусиллям притиску в діапазоні від 2,1 до 2,5 грам (рекомендоване значення - 2,7 грама / 23 мН), що робить її сумісною практично з будь-якими тонарма. Інші параметри звукознімача також не викличуть труднощів при його налаштуванні на різних тонарма. Ortofon Quintet Black S розвиває стандартне для даного класу вихідна напруга, яке становить 0,3 мВ. Магнітна система складається з неодімових магнітів, встановлених на шасі звукознімача і котушки, намотаною дротом з запатентованого сплаву Aucurum на основі золота і міді. Внутрішній опір Ortofon Quintet Black S по постійному струму становить 5 Ом, а рекомендований вхідний імпеданс для неї - 20 Ом. Голівка є однією з кращих у своєму класі і має вкрай вигідним співвідношенням якості та ціни.

1315064

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.