AMARC1_E5L6-_ST--
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AMARC1_E5L6-_ST--

61 342 грн. (вкл. НДС) 61 342 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Герой Хай-Гейна

PRS Archon, що в перекладі з грецької означає «правитель» або «пан» , являє собою потужний 2-канальний підсилювач з універсальним перевантаженим звуком і чистим блискучим каналом з великим запасом по хедруму. Розроблений з п'ятьма каскадами посилення перед майстер-гучністю, лід-канал Archon озвучено, щоб охопити все, від класичного року до металу, з повним та соковитим дисторшном. Чистий канал забезпечує насичені тони, що зберігають чіткість навіть за високої гучності, а також достатній запас по хедруму, що створює чудову платформу для педалей. У Archon дивовижний тембр з неймовірним поділом нот, незалежно від того, чи ви граєте на чистому каналі або палаюче соло.

PRS Archon оснащений двома лампами 6CA7 в підсилювачі потужності

які по звучанню знаходяться між EL34 та 6L6, пропонуючи найкраще з обох світів. 6CA7 теплі, повні та артикульовані з гладкими високими частотами та щільними низькими частотами. Вони качають, спотворюють не перенасичуючи, і співають, не стаючи різкими. Комбо конфігурації 1x12" оснащений динаміком Celestion V-type, що забезпечує повноцінні розширені низькі частоти і приємну середину. Компактність і портативність комбо-дизайну також відмінно підходить для музикантів, які беруть свій підсилювач на репетиції, студію та концерти.

Використовуючи підхід "нічого зайвого", схема управління Archon дозволяє виконувати детальне та інтуїтивно зрозуміле формування тону

Кожен канал має регулятори гучності, високих, середніх, низьких частот та майстер гучність, а також перемикач Bright. 3-смуговий еквалайзер дозволяє виконавцям краще налаштовувати потрібний тон, а регулятори гучності та майстер-контролю працюють разом, щоб керувати спотвореннями та гучністю підсилювача. Перемикач Bright діє майже як бустер високих частот, надаючи блиску верхньому діапазону частот, і при цьому не роблячи його кілким. Глобальні регулятори Presence та Deep у секції підсилювача потужності Archon працюють у ланцюгу зворотного зв'язку підсилювача, щоб розкрити потенціал високих та низьких частот відповідно. Збільшення значення регулятора Presence вивільняє більше високих, середніх та високих частот, виводячи тембр підсилювача вперед. Залежно від настроювання тембру та гучності Presence може змінювати посилення/текстуру та гучність високих частот, роблячи ваш тон більш диким та тривимірним (з великим Презенсом). На додаток до додавання низьких частот, Depth додає резонанс до тих частот, які більш тривимірно формують тон Archon.

У результаті

Archon 50 забезпечує повне, пишне посилення, чудовий чистий канал і універсальну схему управління, яку оцінять музиканти всіх жанрів.





40000
Характеристики
Гарантия
12 місяців (3 місяці на вакуумні лампи)
Производство
США
Комплектация
Підсилювач, 1-кнопковий футсвіч, посібник користувача
Эквалайзер
3-смуговий і перемикач Bright у кожному каналі, глобальні Presence, Depth
Динамик
Celestion V-Type 70W
Мощность
50 Вт (лампи 6x JJ ECC83S, 2x JJ 6CA7)
Вес
19.4 кг
Вес (кг)
19.4 кг
Размеры
546 x 254 x 254 мм
Дополнительные характеристики
Послідовна петля ефектів

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.