Комбік гіт.Blackstar HT-1 Reverb (ламповий) фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Комбік гіт.Blackstar HT-1 Reverb (ламповий)

15 828 грн. (вкл. НДС) 15 828 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Опис підсилювача Blackstar HT-1:

total-guitar-best-buy-award.jpgКомбопідсилювачі Blackstar HT-1 створені як для студій, так і для репетицій та невеликих концертів. Ці гітарні апарати володіють усе тим же потужним та неперевершеним звучанням, що й їхні попередники – лампові Blackstar HT-5, лише в 1-ватному форматі. Blackstar HT-1 обладнані революційною системою ISF, якісним ефектом реверберації, емульованим виходом та MP3/лінійним входом. А в додаток мають потужний 8Ω динамік, аби купуючи 1-ватний апарат Ви ні в чому не втрачали. 2011 року HT-1 отримали звання "Кращих комбопідсилювачів" на міжнародному музичному ярмарку Musikmesse, а також потрапили до десятки кращих на виставці NAMM 2011. Попри невеликі розміри Blackstar HT-1 ховає у своєму корпусі достатній запас потужності. А до всього, цей одноватник обладнано запатентованою схемою ISF (Infinite Shape Feature), яка дозволяє без втрати основного тону міняти характер звучання підсилювача: від американської класики до британського кранчу.


5 Ватт, 1xECC83, 1x12BH7

Модель HT-5RH являється основним підсилювачем як для занять в дома, так і для використання у студії. Двоканальний ламповий підсилювач зі системою «футсвіч». Характерне неперевершене звучання та новаційні риси славнозвісних лампових педалей серії HT. Два канали з можливістю використання футконтролера У підсилювач HT-5RH наявні два канали «clean» та «overdrive». Використовуючи регулятор «Volume» на каналі «clean», Ви зможете налаштувати звучання у діапазоні від чистого до «кранчу». Вибравши канал «overdrive», за допомогою регулятора «Gain» Ви отримаєте можливість перейти з чистого звуку до потужного щільного «хай гейнового» звучання.

Стерео MP3/Лінійний вхід

Стерео MP3 / лінійний вхід в підсилювачі HT-5RH дозволяє грати гітаристу «під мінус», що є дуже зручно для занять вдома.

Унікальна будова підсилювача потужності

Підсилювач побудований на двох лампах: ECC83 та 12BH7. Остання, не є стандартною здвоєний тріод працює на два роздільних каскади підсилення і, не дивлячись на те, що в підсилювачі потужності одна лампа, його не можна віднести до класичного класу A. Виробники порівнюють її звучання з найбільш поширеними лампами ECC82 і 12AU7.В передпідсилювачі працює лампа 12AX7.
116892
Характеристики
Вид
Підсилення для гітар, кабінети

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.