MC-40BT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MC-40BT

Наушники беспроводные, драйвер 40 мм, поддержка aac и aptx, Bluetooth 5.0, быстрая зарядка по USB-C, 30 часов работы от батарейки, 1/8" вход, складные, цвет черный.
8 800 грн. (вкл. НДС) 8 800 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Слухаєте ви ваш мікс у студії або створюєте новий трек, студійні навушники серії MC дозволять взяти студійне звучання Mackie, якому довіряють артисти в усьому світі, куди б ви не пішли.

МОНІТОРИНГ НА АБСОЛЮТНО НОВОМУ РІВНІ
Неважливо, записуєте ви в студії, мікшуєте на ноутбуці або навіть тримаєте стійку на майданчику, — наявність точних і надійних навушників дуже важлива. Засновані на спадщині студійних моніторів, навушники MACKIE MC-40BT надають ясність і точність, якими славляться Mackie в професійних колах. Усі моделі оснащені великими кастомними драйверами для чистого звуку без спотворень, а також ергономічними наголів'ями та амбушюрами, які дозволяють годинами комфортно слухати музику в студії або в дорозі.

ВИСОКОПРОДУКТИВНІ ДРАЙВЕРИ
Все починається з кастомних, високоточних драйверів. MC-40BT використовують великі драйвери для найкращого хедруму та басового відгуку.

НОСІТЬ ЇХ ЦІЛИЙ ДЕНЬ
Немає нічого гіршого, ніж незручні навушники. MACKIE MC-40BT з плюшевими амбушюрами та оголів'ям дозволяють зосередитися на музиці.

ЗВУК ПРЕМІУМ-ЯКОСТІ БУДЬ-ДЕ
Коли у вас з’явиться натхнення, скористайтеся ним. MC-40BT володіють надійним і компактним дизайном, який створений не тільки для роботи в студії.

ВАШ НОВИЙ СТУДІЙНИЙ СТАНДАРТ
Студійні навушники MACKIE MC-40BT — це дійсно професійний продукт, який відповідає вимогам звукоінженерів, артистів та інших людей.

НІЯКИХ ПРОВОДІВ
Хочете приголомшливе звучання серії MC, але потрібно трохи більше свободи? Навушники MACKIE MC-40BT готові виконати ваші бажання. Вони володіють точними налаштуваннями та преміальними компонентами, а також зручним підключенням по Bluetooth.

232460

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.