AudioQuest Pair 2.0m ROCKET 88 FR 500 Banana G
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AudioQuest Pair 2.0m ROCKET 88 FR 500 Banana G

52 479 грн. (вкл. НДС) 52 479 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

AUDIOQUEST Rocket 88 72DBS 2.0m

У кабелях Rocket 88 застосовується запатентована система DBS (діелектрична система підмагнічування) від AudioQuest, а замість довгозернистим міді використовується щліфованная мідь плюс. DBS забезпечує знижений рівень власних шумів, дозволяючи почути більше відтінків вашої улюбленої музики. У той же час підвищений вміст PSC + забезпечує більш гладкий, м'який і натуральний тембр і структуру звуку.

У кабелях Rocket 88 для провідників використовуються ретельно підібрані оптимальні поєднання щліфованной міді міді і щліфованной міді плюс надвисокої ступеня очищення. Вражаюче гладка і чиста шліфована поверхня поєднання PSC і PSC + в значній мірі усуває різкість звучання і збільшує його прозорість. Мідь сорти PSC + є основною в складі провідників Rocket 88.

Негативні провідники кабелю Rocket 88 мають частково провідну ізоляцію з поліетилену з вмістом вуглецю. Цей чудовий матеріал послаблює радіочастотні шуми і запобігає подальше їх потрапляння в тракт підсилювача. Позитивний ефект для звукових сигналів полягає в зниженні електромагнітних завад і поліпшенні розмірності, що спостерігається при зниженні радіочастотних перешкод в звуковому тракті. В позитивних провідниках кабелів Rocket 88 використовується ізоляція зі спіненого поліетилену, так як повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має «щадний» профіль спотворень. Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені останній викликає набагато менший ефект расфокусірованності в порівнянні з іншими матеріалами.

Взаємодія між провідниками визначає основні електричні характеристики кабелю (ємність і індуктивність). Однак навіть якщо ці змінні зберігаються в належному рівновазі, взаємодія між провідниками може відрізнятися, роблячи значний вплив на звукові сигнали. Навивка «четвірка з подвійною зіркою» кабелю Rocket 88 забезпечує значне поліпшення динамічного контрасту і розбірливість інформації в порівнянні з аналогічними провідниками, які використовуються паралельно.

Провідник будь-якого розміру або форми має певний профіль спотворень. Оскільки радіально-симетричні провідники (цільні або циліндричні) мають мінімальні неоднорідності, будь провідник певного розміру володіє власною звуковою сигнатурою. SST - це спосіб кардинального зменшення впливу подібних характерних дефектів шляхом використання точної комбінації провідників різного розміру. Використовувані в кабелях Rocket 88 провідники різного розміру за технологією SST дозволяють отримати виключно чітке, чисте та динамічне звучання.

Rocket 88 - видатний однорукавне двухпроводной кабель. При поділі пар на стороні акустичної системи навівка «четвірка з подвійною зіркою» перетворює Rocket 88 в повноцінний двухрукавний двухпроводной кабель завдяки магнітної незалежності кожного з чотирьох провідників. Одиночній групі провідників «четвірка із зіркою» трохи не вистачало б продуктивності, оскільки вона має тенденцію до зміщення в бік високих частот. Інша група провідників «четвірка із зіркою» має тенденцію до зміщення в бік низьких частот. Вона більш потужна і не може похвалитися високою роздільною здатністю. Разом обидві групи провідників формують повністю оптимальну схему для передачі повного діапазону аудіосигналу. При поділі схема «четвірка з подвійною зіркою» єдиного кабелю Rocket 88 забезпечує максимальні характеристики двухрукавного двухпроводного кабелю.

AudioQuest пропонує широкий вибір високоякісних роз'ємів, що забезпечують надійне підключення кабелю Rocket 88 до будь-якого обладнання. Якість - це звук з малим коефіцієнтом спотворень, а не обов'язковий приємний ефект. Позолочені або посріблені роз'єми AQ виглядають досить традиційно, оскільки шар металу завдано безпосередньо на роз'єм. Під цим покриттям відсутня сяючий і різко звучить проміжний шар нікелю. PK-вилки виробництва AQ м'які, так як метал кращої якості м'якше, що дозволяє легше домогтися високоякісного з'єднання. Для обладнання з роз'ємами типу «банан» або BFA компанія AQ виробляє перехідники PK-BFA / Banana, що володіють безпрецедентні характеристики в порівнянні з традиційними латунними.

ROCK88FR2BG

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.