Активна акустична система RCF ART 915-AX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Активна акустична система RCF ART 915-AX

RCF ART 915-AX активна акустична система з цифровим підсилювачем 1050/2100 Вт (1400НЧ+700Вч), 15"+1,75", 50Гц-20кГц, 131дБ, 100*х60*, Bluetooth 100 м
54 701 грн. (вкл. НДС) 54 701 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Особливості продукту: - Вбудований 6-канальний цифровий мікшер; - Розширений інтерфейс користувача з сенсорною панеллю та дистанційним керуванням; - 1,75" компресійний драйвер і 15" низькочастотний динамік; - Рівень звукового тиску до 131 дБ; - Подвійне посилення (Bi-Amp) класу D потужністю 2100 Вт; - Подвійний комбінований попередній підсилювач із фантомним живленням 48 В і лінійним стереовходом Mini-jack; - Стереоаудіовхід Bluetooth® із можливістю сполучення двох акустичних систем; - Справжній резистивний хвилевід, FiRPHASE та керування басами. Стислий опис: ART 915-AX — це першокласне рішення для будь-яких заходів. Модель оснащена мікрофонними попередніми підсилювачами з фантомним живленням 48 вольт і лінійними входами, внутрішнім 6-канальним цифровим мікшером із розширеним DSP, стереоаудіовходом Bluetooth® і опцією сполучення двох акустичних систем. Комбінація 1,75-дюймового компресійного драйверу, 15-дюймового низькочастотного динаміку та двополосного підсилювача потужністю 2100 Вт створює постійне покриття спрямованості 100° x 60° для зони прослуховування зі звуком без спотворень. Система здатна розвивати звуковий тиск до 131 дБ SPL. У елегантному корпусі використовується спеціальний поліпропіленовий композитний матеріал із внутрішнім посиленням М-подібною скобою, що дозволяє легко переносити та надійно встановлювати колонку на стійці, навісному, настінному чи фермовому кріпленні за допомогою наявних кількох точок кріплення. Керуйте ART 9-AX зі свого смартфона або планшета за допомогою програми LiveRemote Додаток RCF LiveRemote дозволяє легко регулювати параметри мікшера ART 9-AX, DSP, FX, маршрутизації та Bluetooth® . LiveRemote також дозволяє повністю контролювати внутрішній механізм ART 9-AX: викликати та зберігати пресети, встановлювати потрібні рівні гучності, регулювати еквалайзер, компресори та ефекти, налаштовувати та налаштовувати звукову систему та багато іншого. Доступно для телефонів і планшетів Android та iOS. Розширені функції для професійних користувачів Внутрішній мікшер вирішить усі ваші потреби в маршрутизації, а внутрішній кросовер допоможе вам використовувати динамік з будь-яким сабвуфером. Внутрішній 5-смуговий параметричний еквалайзер дозволяє керувати гучними просторами або модальними резонансами, а вихідна затримка завжди підтримує ваш звук у часі. Бездротове сполучення з іншим ART 9-AX є зручним інструментом, коли у вас є фізичні обмеження та ви не можете прокласти сигнальні кабелі.
RC-1576

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.