NUX NMT-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новое

NUX NMT-1

1 436 грн. (вкл. НДС) 1 436 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Мультитестер NUX NMT1 4-в-1 Це траплялося з усіма нами... підсилювачі налаштовані і підключені до мікрофонів, на гітарі свіжі струни, а педалборд сяє, як різдвяна гірлянда! Світло в будинку гасне, звукорежисер показує вам великий палець, ви берете перший потужний акорд того, що має стати вашим найкращим виступом... і ви нічого не чуєте! Ви зітхаєте і починаєте трясти комутаційні кабелі, прислухаючись до сигнального звуку, який з'явиться, коли ви перемістите винуватця в потрібне місце. Навіщо повторювати це знову і знову, якщо ваш тюнер може сказати вам, чи працюють ваші кабелі чи ні? Nux NMT1 Multi Tester може перевірити ваші безпаяні комутаційні кабелі і 2,1-мм кабелі живлення постійного струму на наявність правильних з'єднань і коротких замикань - просто підключіть їх до гнізд з обох боків перед наступним виступом і випередьте будь-які з'єднання, які можуть бути неякісними! Коли NMT-1 не використовується для тестування кабелів, він функціонує як хроматичний тюнер з великим, яскравим дисплеєм, який неймовірно легко читається! І останнє, але не менш важливе: NMT1 функціонує як вимірювач струму і напруги педалі - підключіть будь-яку педаль, і ви дізнаєтеся, скільки струму їй насправді потрібно! Навіщо дозволяти тюнеру займати дорогоцінний простір, коли він нічого не робить? Технічні характеристики: Вимірювач струму та напруги на педалі - Діапазон вхідної напруги: 9-28 В постійного струму - Максимальний струм, що відображається: 2A Захист: -Попередження про перенапругу буде показано, коли вхідна напруга перевищить 30 В. -Попередження про перевантаження по струму з'являється, коли вхідний струм перевищує 2,1А. Тюнер -Діапазон налаштування: A0(27.5Hz)-C8(4186.0Hz) -Режим налаштування: Хроматичний -Точність налаштування: ±1 цент Інші - Живлення: Вбудована Li-on батарея, зарядка через порт USB-C - Розміри: 95 мм (Д) x71 мм (Ш) x30 мм (В) - Вага: 125 г Аксесуари - Зарядний кабель USB-C x1 - Кабель постійного струму 2,1 мм x1

86865P
Характеристики
Тип
Аксесуари

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.