PRS SE Mark Holcomb SVN (Holcomb Burst) Електрогітара 7 струн (SEMH7QHB)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PRS SE Mark Holcomb SVN (Holcomb Burst) Електрогітара 7 струн (SEMH7QHB)

53 834 грн. (вкл. НДС) 53 834 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Підписна семиструнна модель Mark Holcomb

Гітарист Mark Holcomb допомагає досягти цього повноцінного і агресивного звуку за допомогою своїх підписних моделей гітар PRS і звукознімачів Seymour Duncan Alpha і Omega. PRS і Марк тісно співпрацювали, щоб розробити справді унікальну гітару для лінійки PRS SE.



Модель SE Mark Holcomb SVN стоїть осібно в лінійці PRS і забезпечує неймовірну зручність гри завдяки деяким унікальним характеристикам, включаючи 24-ладовий гриф з мензурою 26,5" з профілем wide thin і накладкою з чорного дерева. Підписні моделі звукознімачів Марка Холкомба Seymour Duncan Alpha і Omega забезпечують правильну кількість гучності і артикуляції незалежно від того, граєте ви складні акорди чи соло, або ж граєте з групою. Інші технічні характеристики включають механіку чорного кольору, трипозиційний перемикач і пуш-пул регулятор тембру для розмикання котушок хамбакерів. Модель оснащена 7-струнним бриджем з конструкцією "струни крізь корпус".

 

«Мій SE SVN став ідеальним аналогом моєї шестиструнній SE і абсолютної опорою в живих концертах з Periphery. Він розроблений, щоб бути агресивним, але його основні функції дозволяють йому бути досить різноманітним, щоб однаково ефективно обробляти чисті і "mid gain" тони. Якщо ви грали на моєму шестиструнному SE, ви відчуєте, що ця модель базується на тому, що ми створили з першої гітарою і не тільки». - Mark Holcomb, Periphery

 





39441

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.