CORT G260CS (3 Tone Sunburst) Электрогитара фото
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Електрогітара CORT G260CS (3 Tone Sunburst)

18 018 грн. (вкл. НДС) 18 018 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Електрогітари G Series - логічна еволюція вінтажних інструментів, що стали справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для всебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

Корпус з вільхи

Завдяки малій вазі, рівномірності фактури і збалансованому чистому звучанню з багатим середньочастотним діапазоном вільха є однією з найпопулярніших порід деревини, які використовуються для виготовлення електрогітар. Яскраве і соковите звучання інструмента з корпусом з вільхи не залишить байдужим жодного гітариста.

Тремоло Cort 2 point

Cort 2 Point Tremolo - це варіація класичного тремоло на двох гвинтах. Базисна плита з міцної сталі, полегшені сталеві сідла і широкі можливості налаштування - далеко не повний список його переваг. А найголовніше - точна і плавна робота та багато років служби.

Звукознімачі Cort Voiced Tone

Компанія Cort дуже серйозно підходить до гітарного звучання. Завдяки багаторічному досвіду виготовлення мільйонів чудових інструментів і датчиків для них, фахівці Cort змогли створити звукознімачі серії Voiced Tone. Головна перевага цих звукознімачів - вони ідеально підходять для електрогітар Cort, оскільки були розроблені спеціально для них.

Хамбакер VTH-59 - класичний вінтажний датчик, обладнаний магнітом Alnico II задля отримання м'якого і органічного звучання на кшталт легендарної моделі PAF.

Сингли Voiced Tone VTS-63 мають типове  скляне "стратівське" звучання і характеризуються чудовою атакою. На відміну від багатьох недорогих синглів, у яких великий керамічний магніт приклеєний до звичайних (не намагнічених) сталевих магнітопроводів, VTS-63 обладнані магнітопроводами, відлитими з металу Alnico V, завдяки чому досягається класичне вінтажне звучання з чудовим балансом кожної струни.

Ергономічна п'ята і матовий лак грифа

На відміну від квадратного кріплення грифа до корпусу, поширеного на безлічі інших електрогітар, п'ята грифа моделі G260 має закруглений профіль і зменшену товщину. Завдяки цьому доступ до верхніх ладів значно полегшився. А матове покриття грифа збільшує комфорт при грі, особливо під час тривалих виступів та виконання швидких пасажів.

Гриф з Roasted клена з накладкою з Pau Ferro

Гриф G260 Classic виготовлений з добірного клена, який пройшов спеціальну термообробку. Завдяки цьому вдалося не тільки значно поліпшити стабільність грифа, а й додати звучанню інструмента ще більшої яскравості і "кусючості". Накладка грифа вироблена з бразильського залізного дерева Pau Ferro, яке дуже схоже на палісандр, але відрізняється від нього більшою міцністю і трохи світлішим відтінком.

36215
Характеристики
Бридж
Cort 2 Point Tremolo w/ Steel Bent Saddle
Гарантия
12 месяцев (на электронные и механические компоненты)
Гриф
Roasted клен
Звукосниматели
Voiced Tone H-S-S
Инкрустация
Позиционные маркеры ладов
Колки
Vintage Tuners
Корпус
Ольха (Alder)
Лады
22 лада Medium Jumbo (2.7мм)
Мензура
25 1/2" (648мм)
Механика
Хромированная
Накладка грифа
Пао Ферро (Pau Ferro)
Производство
Индонезия
Тип конструкции
Гриф на болтах (Bolt-On)
Управление
1 громкость, 2 тона, 5-ти позиционный переключатель
Цвет
Санберст - 3 Tone Sunburst (3TS)
Комплектация
Гитара, ключи

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.