G9520E GIN RICKEY AE w/SOUNDHOLE PICKUP
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

G9520E GIN RICKEY AE w/SOUNDHOLE PICKUP

Гитара электроакустическая, дека – липа, гриф – нато/орех, звукосниматель – Gretsch Deltoluxe, цвет – черный
16 400 грн. (вкл. НДС) 16 400 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Електроакустична гітара GRETSCH G9520E GIN RICKEY AE w/SOUNDHOLE PICKUP — це справжня класика. Натхненна моделлю Gretsch Rex форми Parlor минулих років, вона повертає безтурботні дні, коли перші гітари Gretsch тільки виникли на горизонті.

Весела, цікава та продумана, G9520E GIN RICKEY AE w/SOUNDHOLE PICKUP володіє декою з липи, підсиленою Х-подібними пружинами, з потужним резонуючим звучанням, С-подібним грифом із нато, який кріпиться до деки на 12 ладу, гладкою горіховою накладкою з 18 вінтажними ладами й інкрустацією у вигляді перламутрових точок, горіховим бриджем типу Top Load з компенсованим нижнім поріжком із синтетичної кістки для рівної інтонації по всьому діапазону і не тільки. Але найкраще — це акустичний магнітний звукознімач Gretsch Deltoluxe з точним, але хрипким звучанням.

Що ще? GRETSCH G9520E GIN RICKEY AE w/SOUNDHOLE PICKUP прикрашена окантуванням деки та пікгардом зістареного білого кольору з літерою «G», розеткою золотого та білого кольорів, нікельованою фурнітурою, вінтажними ґудзиками для ременя, литими кілками відкритого типу та красивим кольором Smokestack Black.

231633

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.