Електроакустична гітара Alfabeto SOLID AMS40EQ (Satin) + чохол
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Електроакустична гітара Alfabeto SOLID AMS40EQ (Satin) + чохол

8 988 грн. (вкл. НДС) 8 988 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Alfabeto SOLID AMS40EQ (Satin)

Шукаєте інструмент, в якому є все, що дійсно важливо? В такому випадку, гітара Alfabeto – це саме те, що Вам потрібно. Вона має відмінний звук і простий зовнішній вигляд, масивну деку і окантовку з ABS пластика, цей інструмент стане відмінним компаньйоном як для музикантів-початківців, так і досвідчених гітаристів.

Серія SOLID AMS40 згрупована під категорію гітар форми аудіторіум та є ідеальним інструментом для початківців і любителів, які не хочуть витрачати надто багато грошей на інструмент, але шукають щось прекрасне. Верхня дека виготовлена з масиву ялини Енгельмана сорту AA. Ця порода дерева відрізняється малою вагою та забезпечує насичене звучання та чудову чуйність інструменту. Обичайки і нижня дека – з червоного дерева. Нижній поріжок з ABS-пластику. Гриф з червоного дерева з палісандром, та з накладкою з палісандра. Гітара має сталеві струни та укомплектована чохлом. Все це – гарантує Вам роки стабільної роботи.

Ця версія гітари Alfabeto SOLID AMS40 обладнана 5 смуговим гітарним преампом LC-5. Одна смуга регулювання басів, дві смуги середніх частот та одна смуга високих частот. П'ята смуга відповідає за чутливість еквалайзера. Також присутні дві кнопки: включення тюнера та кнопка "інших ладів", та регулятор гучності. Підключення до преампа відбувається завдяки наявним двом входам: 1/4" mono Jack та XLR Balance, на цій же панелі знаходиться ніша для живлення преампа за допомогою батарейок типу "крона".

Порада від "Музикант.укр"
Інколи, найкраще, що Ви можете зробити з гітарою – просто розглядати її. Але це не про Alfabeto SOLID AMS40EQ. Ця гітара призначена лише для гри і насолоди від музикування.

Відео огляд Alfabeto SOLID AMS40EQ від Артема Єпанєшнікова

17-4-25-2

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.