Sadowsky MetroExpress 21-Fret Hybrid P/J Bass, Morado, 5-String (Candy Apple Red Metallic) Бас-гітара (SME21HP5 31R OKU FR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-31,7%

Sadowsky MetroExpress 21-Fret Hybrid P/J Bass, Morado, 5-String (Candy Apple Red Metallic) Бас-гітара (SME21HP5 31R OKU FR)

20 499 грн. (вкл. НДС) 30 013 грн. -31,7% 20 499 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Головною метою Роджера Садовскі завжди було поліпшення і без того вдалої конструкції бас-гітари і внесення в неї великої кількості удосконалень. Завдяки електроніці що розробив особисто Роджер , він зміг підняти відоме впізнаване звучання P/J Bass на абсолютно новий рівень, створивши те, що ми сьогодні називаємо "звуком Sadowsky": без дратівливої ​​різкості та пронизливості, з потужним і пружним, але не брудним басом, виразною, але не агресивною серединою і "солодкими" повітряними верхами.

Всі переваги цього фірмового сучасного басового тембру тепер стали ще доступнішими, завдяки новій Hybrid P/J моделі бас-гітари серії MetroExpress. Виготовлені на фабриці Warwick в Китаї за специфікаціями, розробленим Роджером Садовскі, ці інструменти стануть гідним вибором для музикантів, які шукають легкий сценічний інструмент з модерновим звучанням.

 

На борту MetroExpress ти знайдеш фірмові пасивні звукознімачі Sadowsky P/J і оригінальний преамп Sadowsky для гнучкої тональної настройки кожного аспекту твого звуку. Завдяки використанню корпусу з екзотичної африканської окуме вагу інструменту було відчутно знижено (всього 3.8кг) без шкоди для щільності та резонансу. А фірмова ергономіка Sadowsky гарантує незрівнянну зручність гри.



38391

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.