JMJ2ALR/BK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JMJ2ALR/BK

45 266 грн. (вкл. НДС) 45 266 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Бас-гітара, Mighty Jazz, J-Standard

Корпус з вільхи

Вільха характеризується добре збалансованим чистим звучанням з багатим середньочастотним діапазоном. Дуже поширена деревина для виготовлення корпусів електрогітар.

Кілки Gotoh

Японська фурнітура Gotoh використовується при виготовленні висококласних інструментів вже багато років, вона зарекомендувала себе високою якістю виготовлення і хорошою функціональністю.

Універсальний брідж FGN "FGBB-104"

Наш фірмовий брідж дозволяє встановити струну двома способами і був спеціально розроблений для збільшення натяжіння струн і досягнення покращеного резонансу.

Брідж "FGBB-104" оснащений отворами, які дозволяють встановлювати струни двома способами: через тильну сторону бріджу або крізь корпус. Встановивши струни крізь корпус, ви одразу відчуєте неймовірний резонанс всього корпусу інструмента, а бас зазвучить щільно і насичено навіть з тонкими струнами.

Звукознімачі Seymour Duncan

Бріджевий датчик SMB-4d - один з найпотужніших звукознімачів Seymour Duncan. Він має збалансований музичний тон з насиченим виразним низом, яскравими верхами і делікатною серединою. Баси потужні і глибокі, але при цьому не "ватяні".

 

Датчик SJB-3n розроблений спеціально для бас-гітаристів, яким потрібен потужний рівень вихідного сигналу з яскраво вираженою атакою. Збільшені магнітопроводи (6,35мм) і особливе намотування котушки забезпечують повнозвучний тембр з відмінним сустейном.

Circle Fretting System (C.F.S.)

Встановлені на накладку грифа лади ретельно відполіровані і незначним чином зігнуті, завдяки чому покращується інтонування, збільшується сустейн і забезпечується справді гармонійне звучання кожної ноти.

Використовувані лади - стандартні, тому за необхідності ви зможете замінити їх на сервісі без жодних проблем.

 

Незважаючи на те, що радіальна система ладів ще не настільки поширена, як традиційна, за результатами проведення ретельних досліджень ми виявили, що C.F.S безумовно позитивно впливає на зручність гри і звучання струнних інструментів, і цей ефект задовольнить навіть найвибагливіших музикантів.

Думка музикантів

Ще в процесі розробки нашої революційної концепції, ми отримали безліч позитивних відгуків від професійних музикантів, які грають в різних стилях.

Найчастіше повторюваний відгук: гітара звучить помітно чистіше, а звучання кожної ноти стає більш розбірливим, що сприяє досягненню більш багатого і збалансованого звучання, як під час виконання соло, так і у грі акордами. Більш того, навіть при використанні кількох педалей ефектів, на кшталт овердрайву, реверба чи хоруса, читання і розбірливість кожної ноти зберігаються!

Деякі музиканти також відзначили, що відпала необхідність пошуку пальцями правильної позиції на грифі заради компенсації неточності інтонування традиційної системи ладів, тож рука під час гри напружується значно менше.

J-Standard Smooth Fret Edge

Істинно японська педантичність гітарних майстрів FGN гарантує те, що лади на кожному інструменті серії J-Standard ідеально підігнані та ретельно відшліфовані задля забезпечення комфорту під час гри і бездоганного зовнішнього вигляду.

Режим відсічки (Coil Tap)

Функція відсічки розширює тональні можливості цього інструмента. Push-pull перемикач на ручці тону дозволяє миттєво перемикатися між агресивним звучанням хамбакера і чистим "сингловим" тоном.



39638
Характеристики
Механика
Хром і нікель
Цвет
Чорний - BK (Black)
Чорний - BK (Black)
Бридж
FGBB-104
Гарантия
12 місяців (на механічні та електронні компоненти інструменту)
Гриф
Клен (Maple), U-профіль
Звукосниматели
Seymour Duncan SJB-3n/SMB-4d
Колки
Gotoh GB-11W
Корпус
Вільха (alder)
Лады
22F (C.F.S)
Мензура
34"
Накладка грифа
Палісандр (Rosewood)
Производство
Японія
Тип конструкции
Гриф на болтах
Управление
2 гучності, 1 тон (пуш-пул)
Комплектация
Бас-гітара, ключі для анкера і бриджу, фірмовий чохол
Эквалайзер
Пасивний
Дополнительные характеристики
Струни D'Addario XL165 (.045-.105)

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.