WARWICK RockBass Vampyre, 4-String (Solid Black High Polish) Бас-гітара (1524052300CAALDAWW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARWICK RockBass Vampyre, 4-String (Solid Black High Polish) Бас-гітара (1524052300CAALDAWW)

36 335 грн. (вкл. НДС) 36 335 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Унікальна форма і чудове оснащення

Ця модель з унікальною формою корпусу, що нагадує язики полум'я, стане ідеальним вибором для бас-гітариста, який шукає по-справжньому ефектний інструмент з щільним звучанням.

 

Vampyre оснащений фірмовим литим бриджем Warwick 3D bridge і регульованим верхнім поріжком Just-a-Nut III. Комбінація корпусу з вільхи та кленового грифа з накладкою з венге, забезпечує тепле та дуже зібране звучання з виразною серединою. Активні німецькі звукознімачі MEC Jazz/TwinJazz і 2-смугова активна електроніка, гарантують тембральне багатство й тональну гнучкість, а продумана конструкція грифа забезпечує безперешкодний доступ до верхніх ладів і чудовий баланс інструменту.

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III Tedur

Всі бас-гітари RockBass від Warwick оснащуються унікальним регульованим нульовим поріжком Just-A-Nut III, розробленим компанією Warwick. Тепер виснажливе підпилювання поріжків назавжди залишилося в минулому. Виготовлений з вражаючою точністю (до 1/100 мм) із використанням передових технологій, цей поріжок дозволяє легко й швидко відрегулювати висоту струн, відповідно до уподобань і манери гри музиканта.

Фірмовий бридж

Безсумнівно, бридж - це один з найважливіших компонентів струнного інструменту, оскільки його вплив на багатство тембру і сустейн складно переоцінити. Саме тому інженери Warwick створили унікальний 3D бридж, який вже став справжньою легендою. Продумана масивна конструкція, гарантує чудову передачу вібрації струн на корпус та дозволяє регулювати не тільки мензурну відстань і висоту струн, а й відстань між струнами, і навіть кут нахилу самого бриджу. А конструкція з двох частин, помітно полегшує та прискорює процес заміни струн.



38418

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.