RockBass Corvette Basic, 4-String - (Burgundy Red Transparent Satin) Бас-гітара (1504030100CAALDAWW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RockBass Corvette Basic, 4-String - (Burgundy Red Transparent Satin) Бас-гітара (1504030100CAALDAWW)

33 272 грн. (вкл. НДС) 33 272 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Приголомшливо витончену й ергономічну модель Corvette можна сміливо назвати візитною карткою Warwick. Доступна в безлічі колірних виконань і в величезній кількості модифікацій, бас-гітара Corvette міцно зайняла своє місце на сценах і в студіях усього світу. Від м'якого джазу і до брутального метала - кожен музикант зможе знайти саме той Corvette, який ідеально підійде для його потреб.

Бас-гітари серії RockBass - це поєднання доступності з перевагами багаторічного досвіду і найсучасніших розробок Warwick. Виготовлені в Китаї на фабриці Warwick, ці інструменти проходять безліч етапів контролю якості під суворим наглядом фахівців Warwick з Німеччини. 

 

RockBass Corvette Basic отримав корпус з вільхи з кленовим грифом, посиленим вставками з еканга. Інструмент оснащений активними німецькими звукознімачами MEC в конфігурації J/J та активним преампом із 2-смуговим еквалайзером. Крім цього, Corvette Basic може похвалитися оригінальною механікою Warwick, включаючи фірмовий 3D бридж, стреплоки та регульований верхній поріжок Just-A-Nut III Tedur.

Регульований нульовий поріжок Just -A-Nut III Tedur

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III Tedur

Всі бас-гітари RockBass від Warwick комплектуються унікальним регульованим нульовим поріжком Just-A-Nut III, розробленим компанією Warwick. Тепер стомлююче підпилювання поріжків назавжди залишилося в минулому. Виготовлений з точністю що вражає (до 1/100 мм) із використанням передових технологій, цей поріжок дозволяє легко та швидко відрегулювати висоту струн відповідно до власних уподобань і манери гри музиканта.

Фірмовий бридж

3D бридж із двох частин

Безсумнівно, бридж - це один з найважливіших компонентів струнного інструменту, оскільки його вплив на багатство тембру і сустейн складно переоцінити. Саме тому інженери Warwick створили унікальний 3D бридж, який вже став справжньою легендою. Продумана масивна конструкція гарантує чудову передачу вібрації струн на корпус і дозволяє регулювати не тільки мензурну відстань і висоту струн, але також відстань між струнами та навіть кут нахилу самого бриджу. А конструкція з двох частин помітно полегшує й прискорює процес заміни струн.



38403

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.