WARWICK Teambuilt Pro Series Streamer LX, 4-String (Natural Transparent Satin) Бас-гітара (GPS1214 90AA CHY FR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARWICK Teambuilt Pro Series Streamer LX, 4-String (Natural Transparent Satin) Бас-гітара (GPS1214 90AA CHY FR)

71 232 грн. (вкл. НДС) 71 232 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Зручний інструмент що прекрасно підходить для будь-якого стилю музики

Streamer - одна з перших моделей, виготовлених компанією Warwick. Багато десятиліть бас-гітаристи всього світу обирають Streamer за його виразне звучання і ергономічний витончено вигнутий корпус. Модель Streamer LX - це приголомшливо універсальний інструмент, що ідеально підходить для практично будь-якого музичного жанру завдяки продуманому підбору дерева і звукознімачів. Корпус виготовлено з американської вишні доповнений класичним для Warwick грифом з овангкола та накладкою з венге, а завершують картину активні P/J звукознімачі MEC з 2-смуговим еквалайзером.

Зроблено в Німеччині

Інструменти Pro Series Warwick Teambuilt виготовлені на тій самій фабриці, що і топові Custom Shop Masterbuilt моделі, досвідченими висококваліфікованими фахівцями під безпосереднім керівництвом старших майстрів-лютьєрів. Завдяки цьому ти можеш отримати справжній німецький Warwick за більш доступною ціною.

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III

Регульований нульовий поріжок Just-A-Nut III

Всі бас-гітари Warwick оснащуються унікальним регульованим нульовим поріжком Just-A-Nut III, розробленим компанією Warwick. Тепер стомлююче підпилювання поріжків назавжди залишилося в минулому. Виготовлений з вражаючою точністю (до 1/100 мм) з використанням передових технологій, цей поріжок дозволяє легко і швидко відрегулювати висоту струн відповідно до уподобань і манери гри музиканта.

Посилений гриф

Багатьом бас-гітаристам знайома ситуація, коли навіть добре відлаштований інструмент з відрегульованою висотою струн починає дзвеніти по ладах в області між 12 і 24 ладом, а придивившись уважніше, можна помітити опуклості в цій частині грифа. Це відбувається через те, що саме на цю область припадає найвищий натяг струн, в результаті чого вона деформується.

 

Інженери Warwick вирішили цю проблему посиливши гриф в області 12 лада спеціальними сталевими стрижнями, що перешкоджають деформації. Така конструкція дозволила помітно збільшити жорсткість грифа, без впливу на звучання інструмента. Тепер ти зможеш налаштувати ідеальну для себе висоту струн і насолоджуватися комфортною грою по всій довжині грифа без дратівливого брязкоту!

Фірмовий бридж

Безсумнівно, бридж - це один з найважливіших компонентів струнного інструмента, оскільки його вплив на багатство тембру і сустейн важко переоцінити. Саме тому інженери Warwick створили унікальний 3D бридж, який вже став справжньою легендою. Продумана масивна конструкція гарантує чудову передачу вібрації струн на корпус і дозволяє регулювати не тільки мензурну відстань і висоту струн, але також відстань між струнами і навіть кут нахилу самого бриджу. А конструкція з двох частин помітно полегшує та прискорює процес заміни струн.



38105

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.