Sadowsky MetroLine 21-Fret Hybrid P/J Bass, Alder, 4-String (Solid Olympic White High Polish) Бас-гітара (SML21HP4 28 ALD FR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sadowsky MetroLine 21-Fret Hybrid P/J Bass, Alder, 4-String (Solid Olympic White High Polish) Бас-гітара (SML21HP4 28 ALD FR)

101 089 грн. (вкл. НДС) 101 089 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Роджер Садовськи (Roger Sadowsky) – один з найбільш шанованих гітарних майстрів у всьому світі. У далекі 1980-ті роки він підірвав ринок вінтажних музичних інструментів, переробляючи електро- та бас-гітари для професійних музикантів. Сьогодні, базуючись на багаторічному досвіді та фундаментальних знаннях, компанія Sadowsky випускає, напевно, кращі бас-гітари, на яких грає безліч відомих музикантів. Об'єднавши зусилля з компанією Warwick, Роджер Садовськи пропонує нове покоління чудових інструментів, здатних закохати в себе з першої ноти.

 

Бас-гітари серії MetroLine 2020 року максимально наближені до популярних моделей Sadowsky японського виробництва і виготовлені зі справжньою німецькою якістю на фабриці Warwick. Витончений і ергономічний полегшений корпус з вільхи в поєднанні зі зручним кленовим грифом і накладкою з Pau Ferro гарантують насичене звучання зі швидкою атакою і виразною серединою. Фірмові звукознімачі Sadowsky з шумозаглушенням доповнені легендарним активним преампом Sadowsky з 2-смуговим еквалайзером і функцією Vintage Tone Control (VTC).

 

Для поліпшення передачі вібрації струн на корпус 21-Fret Hybrid P/J Bass оснащений оригінальним масивним бриджем з можливістю швидкої заміни струн, а ультралегкі кілки Hipshot Ultralight гарантують ідеальний баланс і чудово тримають настройку. Sadowsky MetroLine – це доказ того, що по-справжньому професійний інструмент може бути доступним!



38094

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.